Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines nya uppdrag i New York – detta ska hon göra

22 feb, 2017, 14:06 
Margareta
Spännande information från Childhood!
Annons
prinsessan-madeleine-1070x603-ibl

Vi avslöjade tidigare i dag att prinsessan Madeleine just nu befinner sig på resande fot för ett nytt officiellt uppdrag för Childhood. Nu kan Svensk Damtidning avslöja var prinsessan ska, och vad hennes uppdrag innebär.

Madeleine är på väg till sin gamla hemstad New York där hon under torsdagen svensk tid kommer att medverka i ett styrelsemöte med den amerikanska delen av Childhood foundation.

– Prinsessan Madeleine är hedersmedlem i styrelsen och det är anledningen till att hon kommer att medverka under styrelsemötet. Även vår generalsekreterare Paula Guillet de Monthoux åker till New York under dagen för att närvara, säger Åsa Andreasson Åkerström, kommunikationsansvarig på Childhood foundation.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Åsa berättar även att prinsessan Madeleine kommer att vara den enda representanten från kungafamiljen.

– Drottning Silvia kommer inte att medverka under styrelsemötet, berättar hon.

Av Margareta Gotthardsson

Foto IBL

Annons