Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines och Chris dolda liv – gömmer sig helt

10 okt, 2022, 17:30 
Indra Nordemar

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill väljer att avskärma sig helt.

Annons
7 saker du inte visste om prinsessan MadeleineBrand logo
7 saker du inte visste om prinsessan Madeleine

Att prinsessan Madeleine och Chris O'Neill helst håller för sig själva är ingen hemlighet. De enda gångerna vi faktiskt får se dem är när de befinner sig i Sverige och är med på diverse kungliga tillställningar.

Men i den privata sfären är det tvärstopp för allmänheten – om man vill få en inblick i den världen måste man stå dem väldigt nära.

Därför ser vi så lite av Chris O'Neill

Chris har alltid hållit hårt i privatlivet. Han är selektiv med sina offentliga framträdanden och värderar sin integritet högt, och avböjde därför artigt en prinstitel.

– Chris är gift med prinsessan Madeleine, men i övrigt vill han vara så privat som möjligt. Han önskar i den bemärkelsen inte vara en officiell person, har hovets informationschef Margareta Thorgren tidigare sagt.

Annons

Men även Madeleine har velat fly undan de många blickar hon drar till sig på svensk mark.

Efter att prinsessan gifte sig med den brittisk–amerikanske finansmanen 2013 bodde de därför en tid i New York, 2015 flyttade de till London, och som de flesta vet bor de i dagsläget bland palmer och sandstränder i soliga Miami. Men det livet får vi inte se mycket av.

Här fångades Chris, Madeleine och minstingen Adrienne på bild i Miami! Foto: TT

Madeleines dolda liv hon inte vill att andra ska veta om

Madeleine har nämligen ett hemligt Instagram-konto som bara ett fåtal nyckelpersoner i hennes liv är inbjudna till. Där går hon under användarnamnet "leni82" och har 164 följare och 311 bilder. Bilder som hon helt enkelt inte vill att andra ska se.

Ellen Myrgård Lindén är mångårig reporter på Svensk Dam och har bevakat Madeleine länge. Hon menar att det är fullt förståeligt att prinsessan har ett låst konto.

Annons

– Prinsessan Madeleines privata Instagram-konto är otroligt viktigt för henne – och för kungaparet och hennes nära vänner i Sverige. På det här kontot kan hon publicera lite mer privata bilder på barnen. Mycket för att mormor och morfar ska få följa deras upptåg och utflykter i Florida, säger Ellen.

Även Chris hade under en period ett privat konto på det sociala mediet men det har han valt att ta bort.

Ja vi får helt enkelt nöja oss med Madeleines officiella Instagram-konto: princess_madeleine_of_sweden, som vi och 307 000 andra följer. Där marknadsför hon främst sina engagemang Childhood och Min stora dag, men då och då dyker det upp en å annan bild på Florida-familjen!

Foto: TT

Annons