Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Madeleines och Chris hemliga firande– allt för att hylla Daniel!

08 nov, 2023, 19:00 
Prinsessan Madeleines och Chris O'Neills beslut för att fira prins Daniel.
Annons

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill lever ett soligt liv i delstaten Florida. Det långa avståndet till Sverige gör det dock svårt att få till regelbundna träffar med kungafamiljen.

EXKLUSIVT: Följ med in till Madeleines och Chris lyxklubb!Brand logo
EXKLUSIVT: Följ med in till Madeleines och Chris lyxklubb!

Därför har det varit extra glädjande i år, mitt under det kungliga superåret, att både Madeleine och Chris vistats mer i Sverige – något som båda sett ut att uppskatta väldigt mycket.

Det har också gjort att de kunnat uppmärksamma prins Daniel lite extra, vars 50-årsfirande fick stå åt sidan för kungens 50 år på tronen, och de har kunnat gratulera prinsen privat.

Annons
Chris O'Neill och prins Daniel
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har hunnit med att fira prins Daniel privat.

Madeleine och Chris saknas

Lördagen den 11 november kommer Daniel äntligen firas ordentligt. Då kommer gäster att anlända till kungliga slottet i storskalig stil och med sina vackraste kläder.

Däremot blir det utan Madeleine och Chris på plats. De kommer inte ha möjlighet att ta sig till Sverige för att fira Daniel, bekräftar hovet för Svensk Damtidning.

– De bor i USA och anledningen är dels att de var hemma nyligen, dels att det är en lång resväg, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.

Annons
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prins Daniel får klara sig utan prinsessan Madeleine och Chris O'Neill under sitt stora firande.

Privata firandet med Daniel

Men Madeleine och Chris har redan sett till att fira Daniel. När de var i Sverige i somras anordnade de en egen liten fest för prinsen, så att han ändå fick fira lite på själva 50-årsdagen.

– De har gratulerat prinsen när de var i Sverige senast. Tyvärr har de inte möjlighet att närvara på den här festen, säger Margareta Thorgren.

Det står dessutom klart att årets Nobel kommer sakna Madeleine och Chris – men förhoppningsvis dröjer det inte alltför länge tills vi åter får se Florida-familjen på svensk mark.

Foto: TT

Annons