Madeleines och Chris hus till salu – kan tvingas flytta

Mindre än ett år efter att de flyttade in i sin villa i Florida kan prinsessan Madeleine, Chris och barnen tvingas att flytta. Det 700 kvadratmeter stora huset ligger ute till försäljning.

Förra sommaren flyttade Madeleine och hennes familj från kyliga London till solvarma Florida. Madeleine och Chris hyrde in sig i ett stort hus tillsammans, vilket var första gången de hyrde gemensamt. Som det ofta ser ut i Florida ligger villan i ett så kallat “gated community”, vilket innebär att vakter ser till att inga obehöriga släpps innanför grindarna.

– Vi trivs jättebra, barnen är väldigt glada i sina nya skolor och det fungerar jättebra, sa Madeleine till Expressen förra året om det nya hemmet.

Familjens hus ligger ute till försäljning.

Men nu ligger alltså huset som Madeleine och Chris hyr i Florida ute till försäljning. Utgångspriset för villan är cirka 29 miljoner kronor. För priset får köparen 700 kvadratmeter boyta med bland annat sju sovrum, sju badrum, tennisbana, vinkällare och pool.

Palmerna svajar i vinden i Chris och Madeleines trädgård.

Palmerna svajar i vinden i Chris och Madeleines trädgård.

Florida är familjens hembas

Innan familjen flyttade in i huset sålde Chris sitt 309 kvadratmeter stora sommarhus i West Palm Beach i Florida för motsvarande 32,5 miljoner kronor. Enligt hovet har Madeleine och Chris numera sin hembas i Florida.

– De flyttar till Florida för att det är en bra utgångspunkt för Chris verksamhet och barnen är ännu i förskoleåldern. Just nu är deras hembas Florida, har hovets informationschef Margareta Thorgren tidigare sagt.

Var Madeleine, Chris och barnen kommer ta vägen framöver är okänt och hovet vill inte kommentera försäljningen. Familjen har redan bott på minst fyra platser, New York, London, Stockholm och Florida.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: