Madeleines och Chris lyxlunch – med nära vännerna i St Tropez

Madeleines och Chris lyxlunch – med nära vännerna i St Tropez

Undrar vad notan hamnade på...

Kommer Madeleine att göra en Megxit? Herman Lindqvist reder ut!
1:05

Efter reklamen: Kommer Madeleine att göra en Megxit? Herman Lindqvist reder ut!

(1:05)

Slå på ljud

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har äntligen haft en sommar i Sverige tillsammans med släkten. Nyligen utförde dessutom prins Nicolas sitt första kungliga uppdrag när han invigde Upptäckarparken i Skuleberget, en doppresent han fick av invånarna i Västernorrland för sju år sedan.

– Det är jättebra, vi är så glada. Vi ser framemot en lång sommar i Sverige, det är det bästa som finns. Vi har alla längtat efter att få komma hem till Sverige, så vi är väldigt glada över att vara på plats, sa prinsessan Madeleine till Expressen.

Men nu har prinsessan Madeleine och Chris O'Neill tagit sig till den franska rivieran, närmare bestämt semesterparadiset St Tropez.

Natalie Werner och prinsessan Madeleine

Natalie Werner och prinsessan Madeleine!

EliotPress

På de bilder som Svensk Damtidning kan visa upp så umgås Madeleine och Chris med sina goda vän, Natalie Werner. Natalie kallas “Nattis” av Madeleine och resten av kompiskretsen. Hon är gudmor till prinsessan Adrienne och familjerna har semestrat ihop vid flera tillfällen. De firade Chris 42-årsdag på den franska rivieran och Dag, Natalies man, agerade Stockholmsguide åt Chris när han var i Sverige de första gångerna.

Chris O'Neill

Chris O'Neill.

EliotPress

Madeleine var även brudtärna när Natalie och Dag gifte sig under 2011.

Madeleines lyxiga lunch

Prinsessan och Chris har en minst sagt härlig omgivning i St Tropez. De hängde på de exklusiva stränderna och de passade även på att äta lunch på den väl ansedda restaurangen, Le club 55. Menyn på Le club 55 är inte pjåkig heller!

Madeleine

Prinsessan såg ut att ha det väldigt trevligt!

EliotPress

En varmrätt kan gå loss för cirka 500 till 600 kronor! Och då har vi inte ens räknat med förrätt, efterrätt eller dryck.

Le club 55 har en perfekt plats på stranden Pamplona och är en väldigt exklusiv restaurang. Restaurangen har nästan ett mytomspunnet rykte om sig och flera celebriteter har vistats där.

Ja, det var minst sagt en lunch värdig en prinsessa!