Madeleines och Chris mysiga dag i Verbier

20 mar, 2012, 13:07 
Av
Annons

Prinsessan Madeleine och hennes Chris O’Neill har haft en trevlig dag i skidbackarna i Verbier. De hade även gott sällskap av vänner – och av prins Carl Philip…

Både prinsessan Madeleine och Chris njöt för fullt i backen. De höll sig nära varandra hela tiden och visade öppet sina varma känslor. Med under dagen var också prinsessans vänner, bästisen Louise “Lussan” Gottlieb och Andrea Engsäll – samt prins Carl Philip berättar Expressen. Den 20-21 mars ska Carl Philip närvara i Bryssel där den årliga kock-VM Bocuse dOr äger rum.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Till Texas

Innan dess passade alltså prinsen på att umgås med sin syster och sin blivande svåger. Prinsessan Madeleine å sin sida har sitt nästa uppdrag – enligt den kungliga kalendern på hovets hemsida – den 28 mars. Då ska hon på en Projektresa med World Childhood Foundation till Texas i USA. På bilden härintill ser vi henne under ett uppdrag i Stockholm för några dagar sedan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Eveline Eriksson

Foto: All Over Press

Läs även:

Annons