Madeleines och Chris romantiska kväll på Öland

Madeleines och Chris romantiska kväll på Öland

Precis som resten av kungafamiljen tillbringar prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill sin semester på sommarparadiset Öland. Och under en av deras barnfria kvällar passade paret på att avnjuta en romantisk middag ihop.

I veckan umgicks Madeleine och Chris O’Neill på tu man hand. Medan barnen Leonore, Nicolas och Adrienne var hemma på Solliden med nannyn passade paret på att mysa till det med att äta ute. De tog cyklarna till restaurang Lundgrens Garage på Köpmangatan i Borgholm. De serverar nämligen ön bästa amerikanska barbeque – perfekt för Chris som älskar kött!

Lundgrens Garage.

Lundgrens Garage.

Det sommarklädda prinsessparet fick ett bord längst in i hörnet på restaurangen. Chris inledde måltiden med en fördrink och Madeleine beställde ett svalkande glas champagne. Till förrätt åt Chris friterade jalapenos fyllda med cream cheese och till huvudrätt njöt de av Lundgrens smarriga avsmakningsmeny.

En stor del av restaurangens meny består just av kött som tillagats under lång tid i låg temperatur. Kanske smakade Chris på deras ljuvliga biffrevben med sötpotatis pommes, coleslaw och picklad gurka? Eller av deras gudomliga pulled pork som serveras på hemmagjord bröd av Ölandsvete? Och det fanns även en hel del gott på menyn för Madeleine som gillar sallader. Bland annat caesarsallad med öländsk majskyckling eller lax.

Lundgrens meny. Blev det revbensspjäll och caesarsallad för Madeleine och Chris?

Blev det revbensspjäll och caesarsallad för Madeleine och Chris?

Och visste ni att restaurangen har en kunglig koppling? Den är nämligen döpt efter Bröderna Lundgrens Garage där kungen och Silvia Sommerlath fotades för första gången.

Enligt en källa till Svensk Damtidning pågick Chris och Madeleines romantiska kväll på Lundgrens länge. Efter middagen gottade sig Chris med ett glas Bourbon whiskey. Paret stannade kvar i flera timmar utan att någon la märket till dem. Skönt för dem att få koppla av lite. Det har ju varit en hektisk vår för dem med prinsessan Adriennes födsel och dop.

Läs mer: Prinsessan Madeleine firade storasyster i Valentino

Foto: IBL