Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Madeleines och Chris stora miljonregn – äntligen bekräftat!

01 jul, 2024, 08:14 
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill kan äntligen pusta ut!
Annons

Prinsessan Madeleine med familj är äntligen på plats i Sverige. Tillsammans med maken Chris O'Neill och barnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne stålsätter hon sig nu för en helt ny vardag, med svensk skola för barnen och ett liv närmre den svenska kungafamiljen.

Silvias första ord om Madeleines SverigeflyttBrand logo
Silvias första ord om Madeleines Sverigeflytt

Samtidigt är det inte helt enkelt att ge upp ett liv så långt bort. De senaste åren har Madeleine som bekant varit bosatt i Pinecrest, Florida, och att sälja huset i den soliga delstaten har visat sig vara svårare än befarat.

Annons

Madeleine och Chris har fått sänka priset på huset flera gånger, men i april blev det äntligen bekräftat att paret äntligen hittat en köpare och var nära en affär.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har haft problem med att få huset sålt.Pontus Höök / TT

Madeleines och Chris problem

För cirka en vecka sedan rapporterade Expressen att affären fortfarande inte var avslutad. Det hade då gått cirka två månader från det att de hittat en köpare.

– Hon kan inte säga någonting alls om det, hon vill inte hamna i trubbel, sa mäklaren Judy Zeders assistent till Expressen.

Annons

Men att en affär drar ut på tiden är inte alls ovanligt. Det är flera detaljer som köparen måste ordna innan affären kan ros i hamn och vid den här typen av husköp tar det ofta längre tid.

– Även om man kommer överens, och om köparen är beredd att betala cash så tar det två–tre veckor bara för att bakgrundschecka. Det kan vara så att lagfarten har några krav på sig eller det finns nåt gammalt kusinbarn som kan komma och hävda att ”jag hade rätt till det här huset för femtio år sen” eller whatever. Det är så det fungerar, säger Florida-mäklaren Maggie Armbrust.

Madeleine har sålt huset

Nu kan Svensk Damtidning avslöja att husförsäljningen är klar. Huset står listat som ”sålt” på flera mäklarsajter, med ett slutpris på cirka 69 miljoner kronor.

Annons

Beskedet kommer bara en vecka efter att Chris landade i Sverige. För den tidigare Florida-familjen är det så klart väldigt glädjande att kunna avsluta affären och satsa helhjärtat på sitt nya hemland.

Så kul!

Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine kan pusta ut. Huset är sålt.Pontus Höök/TT

Foto: TT

Annons