Madeleines och Chris uppgörelse – nya bilderna avslöjar!

22 dec, 2022, 20:00 
https://image.svenskdam.se/BylineIndra.jpg.jpg?imageId=8677472&x=0&y=10.576923076923&cropw=100&croph=67.307692307692&width=1318&height=1318
Indra Nordemar

Vem gör egentligen vad i prinsessfamiljen? Av nya bilder att döma verkar det finnas en viss fördelning.

Annons
Avslöjat! Madeleines och Chris speciella kärleksöverenskommelse
Avslöjat! Madeleines och Chris speciella kärleksöverenskommelse

Chris O'Neill och prinsessan Madeleine har bytt ut strålande sol och 25+ grader till snö och minusgrader. Ja, Miami-familjen har äntligen kommit hem till Sverige igen efter drygt ett halvår.

De har flyttat in i sin femrummare på Hovstallet mitt på Östermalm, där familjen haft sitt Stockholmsbaserade hem sedan 2014.

Men det är inte det mest diskreta stället i staden, så att säga. Och Chris, som i vanliga fall gärna håller sig undan rampljuset, har fångats på bild vid upprepade tillfällen under denna Sverigevistelse. Och av bilderna att döma verkar det som att Madeleine och Chris har en speciell uppgörelse i hemmet.

Madeleines och Chris beslut för hundarna

Det var för bara ett par månader sedan som Madeleine presenterade senaste tillskottet i familjen: Treåriga bichon havanaisen Oreo, som Madeleine adopterade från ett djurhem i Miami.

Annons

”Innan dess blev Oreo inte behandlad väl och var bunden utomhus, i Floridavädret, under större delen av dagarna och nätterna. Men i dag får han oss att skratta och han får visa upp vilken ömsint och kärleksfull själ han har”, skrev hon då på Instagram.

Familjen har ju dessutom ytterligare en fyrbent liten vän. I mars visade Madeleine upp Teddy, en krämfärgad labradoodle. Och nu har prinsessfamiljens lurvvänner fått följa med hela vägen till Sverige.

Uppgörelsen i prinsessfamiljen

Men på vem ligger ansvaret att rasta Teddy och Oreo egentligen? Jo, det verkar ligga på Chris. I veckan har han synts ute på stan under sina hundpromenader, medan Madeleine lyst med sin frånvaro.

Kanske beror det på att det är "enklare" för Chris än Madeleine. Även om Chris blir igenkänd är det ju desto fler som skulle vända blickarna till prinsessan.

Madeleine och barnen håller sig troligtvis helst inne – de är ju inte direkt vana vid Sveriges vinterväder. Men Chris beger sig fortsatt ut. Under dagen verkar han ha haft en del ärenden att göra – hans sågs nämligen handla julklappar. Men fortfarande ingen Madeleine.

Annons

Madeleine kanske redan är klar med sina klappar – eller så är det en uppgörelse makarna emellan. Madeleine har förmodligen varit hemma och sett efter barnen. Medan en gör en sak får väl den andra göra en annan sak, helt enkelt.

Se de exklusiva Svensk Dam-bilderna på Chris nedan!

Chris lämnar hovjuveleraren Gaudy på Strandvägen. Foto: Ola Axman / Svensk Dam
Chris ute på hundpromenad med Teddy och Oreo! Foto: Carolina Byrmo / Svensk Dam

Foto: TT

Annons