Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines och Chris vilda firande i USA – efter nya tillskottet i familjen!

05 okt, 2023, 06:00 

I dag är prinsessan Madeleine och Chris O'Neill lite extra glada.

Annons

Det sägs att hundar är människans bästa vän. Man kan nästan alltid lita på att det fyrbenta djuret skuttar av glädje när de ser matte och husse komma hem, eller när de omsorgsfullt trär på kopplet och bestämmer sig för att ta ut djuret på en liten promenad.

Möt Oreo – Madeleines & Chris nya pälskling!Brand logo
Möt Oreo – Madeleines & Chris nya pälskling!

Bandet mellan människa och hund är unikt. Relationen är ofta villkorslös och glädjen omedelbar. Därför är det många par som bestämmer sig för att köpa en hund och bringa glädje till hela familjen!

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill är inget undantag. De har två hundar, Oreo och Teddy, och älskar att se när de är ute och springer fritt, i sina välfriserade och fluffiga pälsar.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill älskar sina hundar, Teddy och Oreo!

Florida-familjens vilda glädje!

Vi alla minns ju Madeleines glädje när hon för exakt ett år sedan bestämde sig för att presentera Oreo för alla sin följare! Då skrev hon så fint om nya tillskottet, hur bra han kommit in i familjen.

Annons

– Det här är Oreo! Han är en tre år gammal havanais som vi nyligen adopterade från ett stort hundstall här i Miami, skrev hon då på Instagram.

– Dessförinnan hade han det inte bra, han stod bunden utomhus i alla väder, och nästan dygnet runt.

Madeleines varma ord

Nu står inte Oreo längre bunden i alla väder utomhus. I stället har han ett fantastiskt liv och han tycks dessutom komma väldigt bra överens med Florida-familjens andra hund, Teddy.

Tänk vilken lycka att få lämna ett miserabelt liv bakom sig, omfamnas av en kärleksfull familj och starta ett nytt liv där man inte får något annat än varm kärlek av matte och husse!

Barnen Leonore, Nicolas och Adrienne verkar också älska Oreo. Strax efter annonseringen av nya hunden delade Madeleine med sig av en bild på hundarna och barnen. Då konstaterade hon lyckligt:

”Jag är så tacksam för min lilla familj”.

Foto: TT/Instagram

Annons