Madeleines ord avslöjar relationen till Victoria

Victoria och Madeleine har en väldigt nära relation, men kan också bråka ibland. Det avslöjade hon själv tidigare i år.

Att prinsessan Madeleine och kronprinsessan Victoria står varandra extremt nära är något som uttryckts i flera intervjuer. Till och med drottning Silvia har beskrivit sina döttrars relation som väldigt speciell. Trots det är de som de flesta syskon och kan ha rejäla bråk ibland. Det avslöjade Madeleine själv är hon var på Bokmässan i Göteborg för att tala om barnboken Stella och hemligheten i somras.

När hon efter mässan åkte till Talldungeskolan, för att träffa några elever, svarade hon ärligt när hon fick frågan: “Bråkar aldrig de kungliga syskonen?”

– De är fantastiska och omtänksamma, men ibland kan de vara jättejobbiga. Och mina syskon är som vilka syskon som helst, ibland kan jag vara jättearg på dem. Men sen älskar jag dem och de är mina bästa vänner, sa prinsessan.

Kungafamiljen under en av deras julbilder.

Kungafamiljen under en av deras julbilder.

“Kusiner är speciella”

Madeleine berättade öppenhjärtigt om sina egna syskonrelationer men också om barnens relation till sina kusiner. Tidigare har hon dessutom berättat hur viktigt hon tycker det är att Leonore, Nicolas och Adrienne får träffa sina kusiner så mycket som möjligt.

– Syskon kan man bli lite arga på, och vänner. Men kusiner är speciella, sade hon då.

Foto: TT