Madeleines oväntade avslöjande om dottern Leonore

Madeleines oväntade avslöjande om dottern Leonore
Prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne är syskon med helt olika personligheter.
Mamma Madeleine avslöjar hur barnen skiljer sig åt!
Annons

Efter sommaren 2018 bestämde sig prinsessan Madeleine och maken Chris O’Neill att flytta permanent till Florida, USA. Där lever de i dag ett lugnt och anonymt liv, långt borta från det kungliga strålkastarljuset som det annars är över dem i Sverige.

Annons

Sedan kungen valde att krympa kungahuset förra hösten och ta ifrån bland andra Madeleines barn de kungliga titlarna, har det blivit tystare från andra sidan Atlanten. Hovet publicerar till exempel inte längre officiella bilder på barnen: i stället står mamma Madeleine eller pappa Chris bakom kameran och förevigar händelserna i deras liv på Instagram och Facebook.

Annons

Men ibland händer det faktiskt att vi får ta del av prinsessfamiljens avskärmade liv i USA! Madeleine medverkade i en intervju i tidningen Mama i september förra året och berättade öppenhjärtigt om sitt mammaliv. I den avslöjar hon bland annat detaljer om äldsta dottern, Leonore.

Madeleine om Leonore: “Mycket energi”

– Hon har mycket energi. Det är flera lärare som säger att de aldrig har träffat ett barn som har så mycket ”free spirit”. Men nu kan jag se att när hon väl sätter sig in i saker så kan hon verkligen sitta länge och väldigt koncentrerat. Hon älskar att måla och pyssla, göra armband och halsband med pärlor. Det blir ofta en mysig stund för jag tycker också det är roligt att måla och pyssla, så det är en härlig mamma-dotter-stund vi har tillsammans, säger Madeleine i intervjun.

Annons
Prinsessan Leonore är livlig och sprallig, avslöjar Madeleine i intervjun med Mama.

Prinsessan får också frågan hur barnen skiljer sig åt personlighetsmässigt:

– Leonore är den livliga och spralliga. Nicolas är mycket mer lugn och känslig med ett stort hjärta, en riktig mammas pojke. Det är honom jag får alla kommentarer av! Han kan säga ”Mamma, you look beautiful!”. Adrienne är väldigt enkel, glad, lugn och harmonisk, och bara hänger med. Nu är hon 16 månader så nu börjar man se lite mer egenskaper, hon är väldigt kvicktänkt och försöker hänga med de andra med sina små ben.

Så tre härliga, men väldigt olika barn. Plus familjens senaste tillskott, hunden Teddy. Och även om vi inte ser Madeleine i officiella sammanhang, så har hon fullt upp!

Annons

Foto: TT, Instagram/Kungl. Hovstaterna.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Madeleines oväntade avslöjande om dottern Leonore”

 1. Fundersam skriver: 16 september, 2020

  I Sverige tillåts inga barn vara spralliga, då ska de utredas för att bestämma vilken bokstavskombination de ska sättas in under. Är det inte så i USA också.


 2. Bror skriver: 16 september, 2020

  Veckans gåta.
  Hur många smygtagna bilder finns på Madeleine, där hon tillsammans med man och barn ler och samtidigt ser på dem? (jmf ”restaurangbilden” härom sistens)
  Och omvänt: hur många medvetet tagna bilder finns där hon i n t e ler/smilar?


 3. mimmen skriver: 16 september, 2020

  sicket trams, det är skillnad på att vara sprallig och störande! alltid kul att se bilder på prinsessan Madeleine och hennes fina familj.


 4. Dorothea skriver: 16 september, 2020

  Det här har vi hört 17 gånger.😡


 5. Bettina skriver: 17 september, 2020

  Börjar bli en smula tjatigt faktiskt….


 6. Daga skriver: 17 september, 2020

  Jag undrar över alla er som är trötta på att läsa om kungligheterna eller skriva insändare!Varför hänger ni här vecka efter vecka?Gnäll inte!Det är gratis och frivilligt att kommentera!Läs Hemmets Journal!De har ganska okej korsord men inget kommentarsfält eller kungaspalt.


 7. Daga skriver: 17 september, 2020

  Ps de tre amerikanska ätteläggarna är väldigt söta och smakfullt klädda.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar