Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines oväntade beslut för döttrarna – går i kusinen Estelles fotspår!

08 jun, 2023, 07:30 

Nu är det tydligt – Floridaprinsessorna gör som prinsessan Estelle!

Annons

Nu befinner sig prinsessan Madeleine och familjen hemma i Sverige en tid, efter att ha tillbringat nationaldagen ihop med hela familjen. Det här är ju också bara ett smakprov på vad som komma skall – snart går flyttlasset!

Det väntas en hel del förändringar, och redan nu ser vi prov på en stor sådan. Prinsessorna går i kusinens fotspår!

Hör folkets jubel över kungliga kortegen – med Estelle & Oscar!Brand logo
Hör folkets jubel över kungliga kortegen – med Estelle & Oscar!

Då flyttar prinsessan Madeleine till Sverige

Hovet har meddelat för Svensk Damtidning att familjen denna gång kommer befinna sig i Sverige "en tid". De anlände ju precis i rätt tid, när den svenska sommaren precis svept in över och Stockholm och visar sig från sin bästa sida!

Annons

Den stora punkten på agendan var givetvis nationaldagen, där prinsessan Madeleine och Chris O'Neill var med och firade officiellt för första gången på fem år. Nu får familjen förhoppningsvis njuta av den svenska solen – och sommarlov för barnen!

Däremot är det ett tag kvar innan flytten officiellt blir av. Det är först i augusti som familjen vinkar hejdå till Florida-villan på riktigt, och bosätter sig i den topprenoverade femrummaren i Hovstallet på Östermalm.

Hela kungafamijen firar nationaldagen
Wow - äntligen återförenade!
Annons

Madeleines beslut för döttrarna – gör som Estelle

En annorlunda tillvaro väntar givetvis för hela familjen, som levt utomlands de senaste åren. Ett nytt land, med ny skola och nya vänner väntar barnen – som längtar.

– Det är naturligtvis härligt, vi är väldigt glada. Barnen ser mycket fram emot det, de talar ju svenska och älskar Sverige, har Silvia sagt.

Inför nationaldagsfirandet visade Madeleine upp den första bilden på barnen på svensk mark, och där stack en detalj ut. Flickorna bar folkdräkt! Det är faktiskt en av de första gångerna, om inte den första gången, vi ser Leonore och Adrienne i den svenska folkdräkten.

Ett av undantagen är 2014, när en ynka 4 månader gammal Leonore bar folkdräkt när Madeleine och Chris öppnade dörrarna till Slottet på nationaldagen.

Annons

Kusinen Estelle däremot, har burit folkdräkt ända sedan hon var liten, av uppenbara skäl. Hon både bor i Sverige och syns alltså på nationaldagen, och är dotter till kronprinsessan.

Foto: TT

Annons