Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines oväntade relation med Jill Johnson – beteendet väcker frågor

14 jul, 2022, 06:00 
Prinsessan Madeleine och Jill Johnson
Mötet mellan prinsessan Madeleine och countrydrottningen Jill Johnson fångades på film.
Annons
Jill Johnsons privata stund med kungafamiljen – allt filmasBrand logo
Jill Johnsons privata stund med kungafamiljen – allt filmas

Jill Johnson verkade trivas som fisken i vattnet på Öland. Bara några timmar innan uppträdandet under Solliden Session hade hon och fästmannen Johan Elg betat av en cykeltur i det natursköna landskapet.

”Premiärturen på snabbcykeln avklarad! Trillade inte en enda gång! Nu har vi passerat Ölandsbron…. fast med bil och ikväll blir det roligt igen, med musik och sommarsvänglåtlista på Solliden Sessions! Välkomna”, skrev Jill Johnson på Instagram.

Kungafamiljens möte med Jill Johnson

Sen var det dags för show. Och det var inte vilka som helst som satt i publiken. Stora delar av svenska kungafamiljen hade kommit för att bevittna Sveriges countrydrottning!

Annons

Redan innan spelningen verkade de vara på ett strålande humör. Inte minst kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle, som sågs i publiken med ett brett leende på läpparna.

Madeleines beteende väcker frågor

Jill Johnson bjöd på en högoktanig afton och kungafamiljen verkade minst sagt nöjda med den folkkära artistens framträdande. Efter spelningen gick de fram för att tacka för den sköna sången.

När kungen och drottning, kronprinsessan Victoria, prins Carl Philip och prinsessan Sofia tackat artisten dröjde sig prinsessan Madeleine kvar och gick fram till Jill Johnson för att utbyta några ord.

Det verkar som att prinsessan Madeleine och Jill Johnson har en oväntad relation. Av bilderna att döma såg det inte ut att vara första gången som de samtalade med varandra!

Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine rusar fram för att få ett eget snack med Jill Johnson.
Prinsessan Madeleine och Jill Johnson
Prinsessan Madeleine och Jill Johnson ser väldigt kamratliga ut.

Foto: Svensk Dam

Annons