Madeleines överraskande drag i Tyskland – sanningen bakom mystiska prylen!

09 jul, 2022, 12:11 
Prinsessan Madeleine

Prinsessan hade med sig en alldeles speciell present till vännerna i Tyskland.

Annons

Prinsessan Madeleine är hemma från Florida! Eller ja, igår befann hon sig på uppdrag i Tyskland, och dessförinnan var det en härlig lyxfest på St Tropez. Men som så ofta på sommaren får vi äntligen lite mer inblick i prinsessans liv – och så härligt det är.

När hon under gårdagen befann sig på jobb i Tyskland hade hon också med sig en present, se själva!

Egna orden om besöket

Det är ingen hemlighet att stiftelsen World Childhood Foundation ligger både prinsessan Madeleine och mamma drottning Silvia varmt om hjärtat. Madeleine är vice hedersordförande för Childhood och är mycket mån om att ta del av arbetet runt stiftelsen på olika sätt.

Just nu byggs Tysklands nionde Childhood Haus, och Madeleine var självklart på plats i Frankfurt för att ta sig en titt.

– Det gör mig stolt att se hur snabbt Childhood Haus vinner mark och vilken inverkan det har på barnskyddet i Tyskland. Det värmer mitt hjärta att veta att här står barnen i centrum och de får det stöd de har rätt till, sa Madeleine under gårdagen.

Annons

På plats träffade prinsessan Madeleine Lena Jensen som blev sexuellt utnyttjad som barn, precis det som World Childhood Foundation vill jobab emot. Lena Jensen berättar nu om sina upplevelser för att hjälpa andra. Dessutom besökte Madeleine ett sjukhus och fick prata med läkare och se hur öppenvårdsavdelningen för barn såg ut.

Symboliska gåvan

Den uppmärksamme har märkt att det skymtat till en färggrann pryl på de nya fotona från dagen i Frankfurt. Det är faktiskt så, att Madeleine dagen till ära hade med sig en speciell present till Childhood i Tyskland.

"I samband med besöket överlämnande Prinsessan en symbolisk gåva till Childhood-teamet och läkarna i form av ett litet leksakshus i trä." Skriver Kungahuset på sin Instagram och bringar lite klarhet.

Madeleine syns ofta med ett Childhood-armband, kika noga så ser du det även här!

Regnbågar är ett kännetecken för hela Childhood-organisationen, och det är därför Madeleine och drottning Silvia ofta syns med ett färgglatt pärlarmband runt handen. Dessutom är det ett ju ett hus som byggs i Tyskland, så mer träffsäkert kan det inte bli!

Annons

Vilken fin, och genomtänkt gåva! Och titta bara på den här bilden, visst ser det ut som att presenten gick hem?

Ett varmt grepp om presenten!

Foto: Instagram/Childhood Tyskland

Annons