Madeleines pik mot Chris – inför alla!

Håret är inte alltid på Chris sida!

Prinsessan Madeleine var inte helt nöjd med hur maken Chris O'Neill såg ut.Och detta visade hon med all önskvärd tydlighet.

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill gjorde succé när de gästade Skavlan. I princip alla var rörande överens om att prinsessparet gav ett både gediget och charmigt intryck under intervjun.

– De är väldigt trevliga, väldigt “okungliga”, sa världsartisten Adele, som gästade samma avsnitt som Madeleine och Chris.

Prinsessan Madeleine pikar Chris O’Neill öppet

Håret är inte alltid på Chris sida!

Håret är inte alltid på Chris sida!

Madeleine och Chris såg även till att skapa en viral succé på egen hand. Ni kanske minns ögonblicket? Av någon anledning hade Chris lugg bestämt sig för att krångla under sändningen, så Madeleine fick signalera till sin man att hans hår behövde justeras.

Skavlan-produktionen klippte själva ut sekvensen och la ut en liten filmsnutt på de sociala medierna. Över en miljon person såg klippet på Facebook och Twitter.

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill i Skavlan

I kommentarsfältet skrattade följarna hjärtligt åt Madeleines subtila instruktion till Chris.

“Hahaha jag satt och såg på den där hårtesten som ‘ramlat ner’ och störde mig lite själv. Och efter ett tag gjorde hon tecknet.. Så slående”, skrev en användare.

“Helt rätt vad hon gjorde! Det är respekt för sitt egna jag och det är kärlek! Det kallas för stil och klass!”, skrev en annan.

“Fått en ny syn av prinsessparet, grymt trevliga med humor 👌🏼 tummen upp!!!”, skrev en tredje.

“Hihiii. Vilken pli på sin man. Sådana diskreta gester fungerar inte på min man”, skrev en fjärde.