Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines plötsliga vändning – stöttar sin mamma i New York

01 okt, 2019, 09:39 
Madeleine stöttar drottningen i New York
Prinsessan Madeleine gör en helomvändning! Plötsligt ska hon vara med på Childhoodgalan i New York.
Annons

Det var inte alls planen att Madeleine skulle vara med på Childhoodgalan i New York. Schemat gapade tomt och alla undrade varför prinsessan inte skulle närvara vid ett event som ligger henne så varmt om hjärtat.

Madeleines hår

Nu är det emellertid klart att prinsessan Madeleine ska vara med. Hon och drottningen gör sällskap till eventet i New York. Det blir en hel del arbete också innan galan äger rum för de båda kungliga damerna. På tisdagen står USA-sektionen av drottning Silvias stiftelse Childhood tillsammans med bland andra Sveriges FN-representation värd för ett möte i FN.

Silvia talar på mötet

Att drottning Silvia har engagerat sig för barnrättsfrågor i många år vet vi, och hon har berättat hur stolt och glad hon är att yngsta dottern nu följer i hennes fotspår.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Silvia

På tisdagens möte är Silvia en av huvudtalarna. Efter FN-mötet är det dags att rulla ut röda mattan inför galan för att uppmärksamma att de nu funnits i 20 år. Galan hålls på The Plaza hotel på exklusiva femte avenyn på Manhattan.

Ny rapport om barns säkerhet på nätet

Den 1 oktober står Childhood USA tillsammans med Sveriges FN-representation m.fl. värd för ett högnivåmöte i FN. På mötet lanseras en ny rapport om barns säkerhet på nätet som tagits fram av Teleunionen och UNESCO:s Bredbandskommission för hållbar utveckling (ITU/UNESCO Broadband Commission for Sustainable Development).

Childhoods 20-årsjubileum i Stockholm:

Här anländer prinsessan Madeleine till ChildhoodgalanBrand logo
Här anländer prinsessan Madeleine till Childhoodgalan

Foto TT

Annons