Madeleines privata bild: Visar saknaden efter Sverige

Madeleines privata bild: Visar saknaden efter Sverige
Prinsessan Madeleine trivs i soliga Florida och USA men hyllar gärna Sverige när hon kan - bland annat idag på sitt Instagram-konto.
Annons

Prinsessan Madeleine har rotat sig ordentligt i USA och verkar stormtrivas hemma i den exklusiva villan i Miami, Florida. Leonore, Nicolas och Adrienne går på förskola medan Chris främst arbetar hemifrån och har mycket tid för familjen och prinsessan har tidigare berättat att de har infört både fredagsmys och lördagsgodis.

Annons

Det är helt enkelt tydligt att Madeleine har hittat rätt i USA, och att en flytt hemåt, till Stockholm, är långt borta. De senaste åren har prinsessan bott utomlands, innan Florida bodde prinsessparet som bekant i London, och det är tydligt att hon inte riktigt har hittat sin kungliga roll hemma i Sverige.

“Glad att vara i Sverige”

Men trots det får prinsessan givetvis hemlängtan ibland, konstigt vore väl annars. Och trots att hon numera trivs bra i Miami passar hon också på att hylla Sverige när hon kan. Idag publicerade hon till exempel ett inlägg på sitt Instagram-konto där hon skriver att hon är  “glad att vara i Sverige och att få fira vetenskapliga framsteg vid årets Nobelfest.”

Annons

På bilden, som är tagen av Sara Friberg, är hon klädd i sin vackra, knallrosa Nobel-klänning signerad Angel Sanchez.

Foto: TT

Annons

 

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Madeleines privata bild: Visar saknaden efter Sverige”

  1. Daga skriver: 17 december, 2019

    Så tråkigt att hennes höghet Madeleine lämnat Sverige.Som jag saknar Hennes Air av prinsessa.Ingen lever upptill detta som hon.Alltid vacker elegant och vältalig.


  2. Bea skriver: 20 december, 2019

    Vad är det som visar saknaden av Sverige i bilden?
    Ser en mycket snygg kvinna i sina bästa år klädd för årets Nobelfest.
    Självklart är man glad att göra ett besök och träffa familj och nära och kära om och när tillfälle finns . Det tycker alla som är utomlandsboende.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar