Madeleines relation med Sofi Fahrman – beteendet väcker frågor

08 feb, 2023, 10:30 
Sofia Fahrman och prinsessan Madeleine har varit bästa vänner i flera år.
Annons

Prinsessan Madeleine och modeikonen Sofi Fahrman har känt varandra i flera år. Efter uppbrottet från Jonas Bergström bodde de i New York under samma tidsperiod.

Prinsessan Madeleines hemliga tjejgäng
Prinsessan Madeleines hemliga tjejgäng

Under den sorgsna perioden var Sofi ett oerhört viktigt stöd för Madeleine. Vänskapen växte också sig starkare och i dag är hon en av Madeleines allra närmsta vänner.

När modeikonen förra året gifte sig med sin stora kärlek Filip Engelbert i Stockholms stadshus, var prinsessan självfallet på plats för att bevittna den vackra ceremonin.

Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine.
Recept.se Nyhetsbrev

Madeleines relation med Sofi Fahrman sticker ut

Att det skulle bli just Sofi Fahrman som skulle bli en del av Madeleines närmsta tjejgäng var långt ifrån självklart. Relationen sticker nämligen ut, jämfört med prinsessans andra bästa kompisar.

Annons

– Modeprofilen Sofi Fahrman är faktiskt ett undantag i tjejgänget. Hon har varken lärt känna Madeleine genom skola, familj eller genom kungaparets vänner. De umgicks framför allt när de bodde i New York tillsammans, säger Svensk Damtidnings hovreporter Ellen Myrgård.

Sofi Fahrman
Sofi Fahrman är en av prinsessan Madeleines närmsta vänner.

Så lever Sofi Fahrman i dag

Det som hela tjejgänget har gemensamt är att de är förmögna, framgångsrika och bor i några av Sveriges lyxigaste bostäder.

I dag bor Sofi i en paradvåning på Östermalm med Filip Engelbert. I juni förra året fick paret en son. Sofi Fahrman har även en dotter med expojkvännen Nick.

– Jag gillar att han har ett busigt, varmt och finurligt sätt och ett starkt ”doer”-tänk som tilltalar mig, har Sofi Fahrman tidigare sagt om sin nyblivna make till Amelia.

Annons
Sofi Fahrman och Filip Engelbert
Sofi Fahrman med maken Filip Engelbert på prinsessan Adriennes dop 2018.

Foto: TT

Annons