Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines revansch - nu får hon sitt sommarbröllop

26 okt, 2012, 08:05 
Agneta Nisbeth
Annons

Bröllopet ska stånda i sommar. Det berättar prinsessan Madeleine själv i den webbfilm som nu ligger ute på hovets hemsida.

Inför den stora begivenheten lär sig Chris nu svenska, för visst vill han kunna briljera en aning för svenska folket. Bröllopet äger rum i Sverige, troligtvis på Madeleines favoritplats Öland eller i Stockholm.

Då Åke Bonnier är en av kungafamiljens vänner, är han en av de vigselförrättare som prinsessan har att välja emellan. Prinsessan Madeleine säger själv:

– Vi kan även berätta att ett bröllop kommer ske i sommar vilket vi ser väldigt mycket fram emot.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Säkert är att prinsessan Madeleine längtar efter bröllopsdagen. Hon var så nära förra gången, men förlovningen bröts. Vilken revansch för Madeleine att få visa upp sin gnistrande ring.

Tärnorna är redan utsedda. Hemligt, hemligt in i det sista förstås. Louise “Lussan” Gottlieb är självskriven. Hon är ogift (inte för att det längre spelar någon roll) och är den väninna som står Madeleine närmast. Även Lovisa de Geer skulle bli perfekt tärna.

Vilken titel får då Chris O´Neill. Jonas Bergström hann bli hertig av Hälsingland och Gästrikland innan han försvann ut från den kungliga sfären. En hertigtitel kommer nog sannolikt herr O´Neill att få.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Hovet/Kungahuset.se

Läs även:

 

Annons