Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines rival kammar hem miljoner – brädar prinsessan!

27 sep, 2023, 04:00 
Stephanie Bergströms ofattbara succé – omsätter flera miljoner!
Annons

Jonas Bergströms otrohet fick bägare att rinna över. Prinsessan Madeleine bröt förlovningen, packade sina väskor och flyttade till New York för att läka såren som hade uppstått efter sveket.

Madeleines ex Jonas Bergström – det gör han idagBrand logo
Madeleines ex Jonas Bergström – det gör han idag

På plats i staden som aldrig sover försökte hon distrahera sig gott det gick. Om dagarna shoppade hon och sökte tröst hos sina nära vänner. I den kretsen ingick barndomsvännen Stephanie af Klercker.

Men vänskapen skulle inom kort ta sluta, relationen få sig en törn och leda in på en lång och brokig väg. Allt tack vare att Stephanie blev kär och tillsammans med Madeleines ex-fästman Jonas Bergström.

Annons
Stephanie Bergström och Jonas Bergström
Stephanie Bergström och Jonas Bergström har varit gifta i tio år.

Stephanie Bergströms sanslösa succé

I samma veva som Stephanie träffade Jonas började även karriären gå spikrakt uppåt. 2011, samma år som hon och Jonas blev ett par, grundade hon klädföretaget Soft Goat tillsammans med vännen Erik Magnusson.

Företaget tillverkar främst kashmir-kläder. Kollektionerna har varit så succéartade att kläderna till och med burits av kronprinsessan Victoria och prinsessan Sofia.

Det har också gett effekt på kontot. Förra året omsatte Soft Goat totalt 81,3 miljoner kronor och tilldelades dessutom Founder of the Year av Founder Alliance på deras företagsevent, rapporterar Expressen.

Annons
Stephanie Bergström
Stephanie Bergströms klädföretag Soft Goat omsatte förra året totalt 81,3 miljoner kronor.

Stephanies och Jonas Bergströms lyxvilla

Stephanie heter idag Bergström i efternamn, ett namn hon tog i samband med bröllopet med Jonas Bergström 2013. Till vardags bor paret i en trevåningsvillan, Villa Stora Astringe, på 285 kvadratmeter på Djurgården i Stockholm med sina tre barn.

Huset har nio rum, kök, tre badrum och en vacker sjöutsikt i tre väderstreck. Utgångspriset för villan var 29 500 000 kronor, men vad den såldes för är hemligt.

– Så fort vi klev över tröskeln och såg utsikten mot havet sa Jonas ”Vi tar det!” och vi kände båda två att vi verkligen ville bo här. Det var lite av en ”sliding doors”-känsla, har Stephanie Bergström sagt till Sköna Hem.

Stephanie Bergström
Stephanie Bergström.

Foto: TT

Annons