Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines skämt fick alla att skratta – efter Nicolas fått illaluktande presenten

26 jun, 2022, 17:00 
AvSimon Holm Stålhand

Presenten är ju sannerligen en vattendelare.

Annons
SE FILMEN! Här gör prins Nicolas kunglig debut – i hertigdömetBrand logo
SE FILMEN! Här gör prins Nicolas kunglig debut – i hertigdömet

Prins Nicolas besökte sitt hertigdöme Ångermanland under tisdagen tidigare i veckan och invigde en lekpark. I samband med sin födsel tilldelades prins Nicolas hertigdömet Ångermanland och när han döptes fick han en upptäckarpark i doppresent. På tisdagen klipptes bandet till parken, en knapp vecka efter att prinsen fyllde sju den 15 juni.

Under dagen fångades både prins Nicolas och mamman, prinsessan Madeleine när de lekte och de såg ut att ha väldigt roligt!

Även pappan, Chris verkade trivas bra.

Madeleine och Nicolas
Madeleine och Nicolas.

– De senaste tre åren har vi bara kunnat åka hit till Sverige ett par gånger. Senast var i julas. Så det är härligt att vara tillbaka, och att få komma upp hit, där jag aldrig har varit förut, och se mer av det här vackra landet, sa han då.

Annons

Madeleines skämt fick alla att skratta

Prinsen fick också motta flera presenter, däribland en ryggsäck, ett par träskor – och en burk med den lokala delikatessen, surströmming. En delikatess för några – det värsta som finns för andra. En stor snackis när det kommer till surströmming är just lukten som de jästa fiskarna för med sig.

Då var prinsessan Madeleine snabb och fick alla att skratta.

– Du får öppna utan mamma och pappa, sa prinsessan Madeleine skämtsamt när Nicolas mottog presenten.

Ja, surströmming kanske inte är Madeleine och Chris favoritmåltid. Men det är som sagt en vattendelare, så Nicolas kanske kommer att tycka om det!

Annons