Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Madeleines stora livsbeslut med Chris förändrade allt – har gått ett år

10 okt, 2023, 08:00 

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neills tillvaro förändrades drastiskt för ett år sedan. Nu kan vi blicka tillbaka och se hur det hela har gått.

Annons

Borta i Florida lever prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och barnen ett anonymt liv. Men ibland händer det att Madeleine är mer personlig och delar med sig av glimtar från livet bland palmerna på sin Instagram.

Just det gjorde hon för ganska exakt ett år sedan – då för att meddela ett stort livsbeslut.

Dubbla skilsmässor skakar prinsessorna • Kraven på Estelle utomlands • Bisarra ryktena om drottning Elizabeth – 3 kungliga snackisar från vecka 40!Brand logo
Dubbla skilsmässor skakar prinsessorna • Kraven på Estelle utomlands • Bisarra ryktena om drottning Elizabeth – 3 kungliga snackisar från vecka 40!

Prinsessan Madeleines stora livsbeslut – skaffade ny hund

Det var nämligen den 5 oktober 2022 som Madeleine berättade att familjen blivit större. Ja, i form av en liten pälskling!

Annons

Så här presenterade Madeleine lurvbollen Oreo:

– Han är en 3-årig Havanais, som vi nyligen adopterade från ett stort härbärge i Miami.

Oreo hade inte haft det lätt innan Madeleine tog sig honom under sina vingar. Han hittades på gatan i Florida.

– Dessförinnan hade han det inte bra, han stod bunden utomhus i alla väder, och nästan dygnet runt.

Hemma i 15-rummaren i Pinecrest blev det andra bullar. Oreo visade sig vara en riktig toker som blev bästis med familjens första hund, labradoodlen Teddy, och Madeleine beskriver honom som en "öm och kärleksfull själ". Tänk vilken tur han hade!

Prinsessan Madeleines två hundar
Teddy och Oreo blev snabbt bästa vänner, och kunde inte sluta busa.
Annons

Så har hunden Oreos liv varit i prinsessan Madeleines familj

Nu har det gått ett år, och Oreo borde vara runt fyra år gammal. Han har fångats på bild på Floridas gator där världsvan struttar fram med Teddy (och Madeleine eller Chris med kopplet, såklart).

Så hur kan deras första år ihop ha varit? Om man frågar Janina Pfalzer på Kennelklubben kan man sammanfatta det med två ord: riktigt skojigt!

– Det är en väldigt rolig ras! De jagar inte och de vaktar inte. Jag skulle säga att de är godmodiga och lättlärda. Det är en ren sällskapshund, har hon berättat om rasen till Svensk Dam.

Annons

Dessutom har Oreo pysslats om rejält. Enligt Janina Pfalzer behöver han badas var fjortonde dag, och kammas regelbundet. Han lär alltså vara stammis på Floridas flådigaste hund-spa – ett år att minnas, helt enkelt!

Prinsessan Madeleines hund Oreo
Oreo – en av Floridas lyxigaste hundar?

Foto: TT

Annons