Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Madeleines stora sorg - Zorro död

09 dec, 2015, 13:06 
AvJohanna Lejon
Annons
Madeleine

– Zorro blev tyvärr sjuk och prinsessan Madeleine fick ta det svåra beslutet att ta bort honom, berättar hovets Ulrika Näsholm för Svensk Damtidning.

När exakt Zorro dog har hovet ingen information om. Tidigare var han alltid med på prinsessan Madeleines barnvagnspromenader, både i New York och i Sverige, men sedan några månader tillbaka har Zorro inte synts till.

Också Chris O’Neill har under åren skapat ett nära band till Zorro. De är de som har gått ut tidiga morgnar och sena kvällar. Och när Chris valde profilbild på Instagram var en bild på Zorro, nedbäddad under mjuka filtar, det självklara valet.

Det var för nio år sedan, våren 2006, som prinsessan Madeleine fick den lilla jack russellvalpen Zorro i 24-årspresent av sin dåvarande kärlek Jonas Bergström. Efter det var Zorro henne trogen i vått och torrt, i med- och motgång. När Madeleine och Jonas bröt sin förlovning våren 2010 och prinsessan flyttade till New York var det en självklarhet för henne att ta med Zorro. Nästan på alla resor, till och från Sverige, var Zorro med. Trogen, snäll och varm satt han med henne i businessclass med sina kloka ögon och mjuka päls. Men nu har Zorro gjort sin sista resa.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Lejon

Foto: All Over Press, IBL, Stella Pictures.

 

Annons