Madeleines stora utseendeförändring – som man inte tänker på!

Prinsessan Madeleine är alltid strålande vacker.Men en detalj i hennes utseende skiftar då och då – kan du gissa vilken?

Prinsessan Madeleine brukar betraktas som det svenska kungahusets egna stilikon. Hon har alltid varit intresserad av mode och lyckas se bra ut vare sig hon bär träningskläder, ridstövlar eller mammaklänningar.

Prinsessan Madeleine byter hårfärger

Madeleine uppges ha tagit inbrottet hårt.

Madeleine i sin rågblonda frisyr.

Även när det gäller håret har Madeleine visat sig vara en väldigt flexibel mannekäng. Inte bara sett till vilka frisyrer hon har haft, utan också färgerna.

Johanna Lejon är styling- och modeexpert och stjärnreporter på Svensk Dam. Hon har noterat hur färgerna växlat under årens lopp i Madeleines fall.

– Man tänker inte på det här så mycket, men Madeleine har otaliga hårfärger genom åren. Det är inte bara mörkt och ljust. Hon har haft en massa mellanfärger. Hösten 2010 färgade hon håret riktigt mörkt för första gången. Men mycket har hänt sedan dess. De senaste två åren har hon gått tillbaka flera nyanser mot det ljusare. Madeleine går verkligen mot ljusare tider, haha. Och nu med Florida-solen är hon nästan rågblond igen.

“Hon klär i alla färger”

Madeleine med kastanjebrunt hårsvall.

Madeleine med kastanjebrunt hårsvall.

Johanna uppskattar skiftningarna. De har lett till att hon har gjort en viktig upptäckt om vår USA-baserade prinsessa:

– Det roliga med Madeleine är att hon klär i alla färger. Från riktigt, riktigt mörkt till riktigt, riktigt ljust. Allt klär en skönhet brukar man säga, och när det kommer till Madeleine, ja, då stämmer det verkligen, säger Johanna.

Madeleine 2013 – här experimenterade hon rejält!

Madeleine 2013 – här experimenterade hon rejält!