Madeleines svärmor Eva hyllar Meghan

Madeleines svärmor Eva hyllar Meghan

Prinsessan Madeleines svärmor, Eva O'Neill, står med ena benet i den svenska kungafamiljen och det andra i den brittiska. Ja, hon har ju faktiskt dejtat prins Charles och tillhör societeten i London. Nu kan vi avslöja vad Chris extravaganta mamma tycker om prins Harry hustru, amerikanskan Meghan.

– Meghan är en fantastisk kvinna. Hon är jättetrevlig, ödmjuk och snäll.

Det är Eva O’Neills omdöme om Meghan, enligt en källa till Svensk Damtidning. Och visst är det härligt att höra lite positiva kommentarer om den ingifta skådespelerskan. Prins Harrys hustru har ju fått utstå mycket sedan hon blev kunglig. Man har granskat varje steg hon tagit, och alla etikettsbrott hon lämnat efter sig.

Eva O'Neill i hatt från Philip Tracey.

Eva O’Neill i hatt från Philip Treacy.

Hatt från gode vännen

Men hur har då Eva O’Neills vägar korsat dem Meghan vandrat?

Eva umgås mycket med den kungliga hattdesignern Philip Treacy, som har sin butik på Elizabeth street i London i Belgravia, i närheten av platsen där prinsessan Madeleine och Chris O’Neill bodde innan de tog sitt pick och pack och flyttade till soliga Miami med sin lilla treklöver av barn. Eva O’Neill har dessutom burit flera hattar av den kände modisten, som under prins Nicolas dop. På det blonda håret såg vi Eva i en hatt signerad Philip Treacy.

Meghan och Harry på WE Day

 

Eva beställer alla sina hattar hos Philip Treacy. Eftersom han också skapar konstfulla hattar till drottningen och samtliga prinsessor i den brittiska kungafamiljen är Meghan också numera en frekvent klient av Treacys makalösa hattkreationer, och det är så hon ska ha stött in i Madeleines svärmor.

Philip Treacy har blivit världens mest efterfrågade hattdesigner. Hans hattar är lika populära såväl hos den europeiska aristokratin som hos Hollywood-stjärnor. Designern har revolutionerat hattdesignen till att ändra uppfattningen av huvudbonaden – den ska smickra bäraren och förbättra hennes personlighet.

Philip Treacy gillar också Meghan, som även sägs vara otroligt omtyckt i Londons öfvre kretsar. De som träffat henne är överväldigade av hennes naturlighet och charm.

Mästerverk

Meghan har också lärt sig att tycka om att bära hatt. Det är en ny sak med att vara kunglig. Att man inte kan ha på sig vilken sportig skärmmössa som helst när man går ut. Nej, huvudbonaderna som den kungliga familjen beställer är av yttersta kvalitet. Bananfiber är ett material som många hattar görs av. Det är konstverk som Meghan numera bär på sin hjässa.

Meghan i hatt

Läs mer:

Se Chris O’Neills nya oväntade frisyr – stjärnfrisören berättar mer!

Lär känna Chris hemlighetsfulla mamma Eva O’Neill

Butlers och bubbel – titta in bakom grindarna på Madeleines beachklubb

Foto: TT