Madeleines traditionsbrott – anmärkningsvärda beteendet dras upp igen

05 jan, 2023, 07:00 

Prinsessan Madeleine bröt mot traditionen. Nu dras allt upp igen i utländsk press.

Annons
Prins Nicolas bus på slottet fångas på film!
Prins Nicolas bus på slottet fångas på film!

Prinsessan Madeleine, Chris och barnen bor sedan 2018 i soliga Florida, där barnen numera går i skolan och har fått massor av nya vänner.

Här kan familjen leva ett mer avkopplat och anonymt liv, eftersom de inte är lika igenkända som exempelvis i Sverige – där ju alla vet att de är kungligheter.

Lyckligtvis kan vi följa Florida-familjens liv via Madeleines sociala medier. På Instagram delar prinsessan med sig av härliga bilder och hälsningar från andra sidan Atlanten – vilket följarna verkligen uppskattar!

Prinsessan Madeleine bröt mot traditionen – nu dras allt upp igen

Recept.se Nyhetsbrev

Ja, prinsessan har över 300 tusen följare på Instagram, och hon får dagligen kärlek och varma hälsningar skickat till sig i kommentarsfälten under bilderna.

Annons

Madeleine har en härlig tradition där hon delar nya bilder på Leonore, Nicolas och Adrienne på deras födelsedagar. Även prinsparet och kronprinsessparet följer denna tradition.

"Grattis vår fina Adrienne på 4-årsdagen! Du är vår yngsta, men du står starkt på dina egna ben. Och du är smart, omtänksam och full av liv. Leonore, Nicolas, mamma och pappa älskar dig alla väldigt mycket!", skrev Madeleine på Adriennes födelsedag den 9 mars 2022.

Men när prins Nicolas fyllde 7 år den 15 juni förra året ekade det tomt på Madeleines Instagramsida, vilket många lade märke till.

Bland annat rapporterade den brittiska kungliga sajten Royal Central om att prinsessan nu bröt traditionen.

Prinsessan Madeleine
Det fanns en mycket rimlig anledning till att Madeleine bröt traditionen.

Madeleine hade dock en mycket rimlig anledning till att hon inte publicerade en bild på sonen – Nicolas var nämligen kvar i USA med pappa Chris, medan Madeleine, Leonore och Adrienne hade landat i Sverige.

Annons

– Prins Nicolas hade ont i öronen och då är det inte lämpligt att flyga. Därför kommer pappa Chris O'Neill med sonen på fredag, förklarade hovets informationschef Margareta Thorgren då för Expressen.

Prins Nicolas, prinsessan Adrienne 2021
Prins Nicolas anlände till Sverige några dagar efter sin mamma och systrar, då han hade ont i öronen.

Några dagar senare, närmare bestämt den 18 juni, publicerade prinsessan en bild på Nicolas och skrev en kärleksfull födelsedagshälsning:

"Idag har vi firat vår kära Nicolas som precis fyllt 7 år! Jag är glad att vi alla är tillsammans igen", skrev hon då.

När Royal Central sammanfattade det svenska kungliga året 2022, tog de upp det hela igen.

"Prinsessan Madeleine firade sin 40-årsdag och bröt senare en tradition genom att inte publicera en ny bild på prins Nicolas på hans födelsedag", skriver sajten.

Annons