Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Madeleines utseendeförändring – oigenkännlig när hon kliver av planet i Sverige

13 jun, 2024, 08:51 
Prinsessan Madeleine
TT/Ola Axman
Alla pratar om en sak kring de nya bilderna på prinsessan Madeleine!
Annons

Prinsessan Madeleine har landat i Sverige! Svensk Dam kunde tidigt på torsdagen publicera bilder från Arlanda, där Madeleine, prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne klev planet efter en sju timmar från flygresa från New York.

Ser ni glasögonen?!Ola Axman/Svensk Damtidning

Och många reagerade direkt på en specifik detalj i bilderna. Vi fick se en utseendeförändring hos Madeleine – en accessoar som Madeleine inte blivit fotograferad med på många, många år.

EXKLUSIVT: Här landar prinsessan Madeleine och barnen i Sverige!Brand logo
EXKLUSIVT: Här landar prinsessan Madeleine och barnen i Sverige!

Madeleine har nämligen glasögon! Det kan låta som en obetydlig detalj, men för alla som följer vår prinsessa noggrant är detta något av en tilldragelse i sig.

Annons

Prinsessan Madeleine i glasögon – inte sig lik

Senaste gången vi såg Madeleine i glasögon var när hon fortfarande var tillsammans med Jonas Bergström.

Prinsessan Madeleine
Madeleine i glasögon är i sanning en sällsynt sak.TT

– Såhär är vi verkligen inte vana vid att se Madeleine. Jag hade gärna sett henne omfamna glasögonen med en lite mer kraftig och markerad båge framöver! Det här är ingen vanlig Madeleine-look! Hon har både glasögon och håret i en hästsvans, utan styling. Men det sagt kan det ju vara så att Madeleine använder glasögon hemma i Florida. Däremot har hon aldrig burit dem vid någon officiell fotografering. Till skillnad mot maken Chris som visade sina upp läsglasögon under en familjefotografering förra våren. Trots att glasögonen på bilden är diskreta så gör de att vi nästan inte känner igen henne, sa Svensk Dams dåvarande modeskribent Josefin Grunér om looken.

Annons

"Madeleine borde ha kantigare bågar"

Nu kanske vi får vänja oss vid att se Madeleine i glasögon. Madeleine, som är en väldigt stilmedveten kvinna, lär ha funderat länge kring modell och märke.

Glasögonkedjan Synoptik har tidigare erbjudit en officiell rekommendation till prinsessan.

– Jag skulle rekommendera prinsessan Madeleine, som har ett hjärtformat ansikte att ha kantigare solglasögonbågar. Med den mörka hårfärg som prinsessan har just nu kan hon bära de flesta färger men med tanke på hennes olivfärgade hudton skulle jag rekommendera en lite mörkare färg och undvika alltför ljusa färger på bågarna, har Helene Hjertberg, glasögonstylist på Synoptik, sagt tidigare.

Annons