Madeleines vändning med Chris – bilden visar sanningen

Madeleines vändning med Chris – bilden visar sanningen
Det är i stort sett omöjligt att resa, men borta i Florida gör Chris det bästa av situationen och spenderar tid med sina barn!
Annons

Det är nu nästan ett år sedan Madeleine var på svensk mark och Chris har inte varit här sedan förra årets Victoriadag. I pandemins spår har resande varit omöjligt, något som försvårat livet för många och inte minst prinsessfamiljen. Det har komplicerat allt från att resa till Sverige och hälsa på familjen till att hälsa på alla Chris vänner runt om i världen och för honom att kunna göra sitt jobb.

Annons

I vanliga fall är han på resande fot var och varannan vecka i sitt arbete inom finansbranschen, men det senaste halvåret har de flesta anpassat sig till digitala alternativ. Så har även varit fallet för Chris, som spenderat betydligt mer tid hemma med familjen än vad han brukar.

Annons

Det syntes tydligt på de nya bilderna på Madeleine och Chris från Florida som kom förra veckan. Han tog med sig Madeleine på lunch med hela familjen, och de såg ut att ha en riktigt trevlig stund tillsammans.

Chris O’Neill Nicolas Adrienne Leonore i Miami Florida
När corona tvingar alla att stanna hemma har Chris haft chansen att visa vilken superpappa han är!

Efteråt syntes han bära runt på lilla Adrienne, medan Nicolas och Leonore gick på varsin sida om honom på väg från lunchen. De syntes promenera från restaurangen till bilen tillsammans och de såg ut att ha en riktigt trevlig stund ihop.

Annons

Det är inte klarlagt när Madeleine och familjen kommer tillbaka till Sverige nästa gång men det kommer vara ett väldigt kärt återseende när de äntligen anländer på svensk mark igen.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

5 kommentarer till “Madeleines vändning med Chris – bilden visar sanningen”

 1. PernillaA skriver: 15 september, 2020

  Så ovanligt att en pappa bär sitt barn och de äldre barnen går brevid


 2. Ulla Lundell skriver: 15 september, 2020

  Detta har det visats och ältats om i flera veckor.

  Ulla


 3. Heidi skriver: 15 september, 2020

  Siden Chris igjen har gått på en økonomisk smell blir det kanskje en stund til vi ser de i Sverige. Nå har jo M måttet starte å handle på HM også så Valentino sliter nok også nå(sagt med et smil og litt humor) 😉


 4. Anna skriver: 15 september, 2020

  Samma kommentar som ovan ang Victorias folklighet: hur många artiklar tänker ni skriva om detta?!


 5. Eva H. skriver: 16 september, 2020

  Det råder en Coronapandemi i världen och då får vi leva på gammal skåpmat, även i SvD verkar det. Hemma kan det bli kylskåpsrens och här blir det pytt i panna på gamla artiklar.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar