Madeleines vändning med Chris – bilden visar sanningen

Madeleines vändning med Chris – bilden visar sanningen

Det är i stort sett omöjligt att resa, men borta i Florida gör Chris det bästa av situationen och spenderar tid med sina barn!
Det här är prinsessan Madeleine och Chris O’Neill
Slå på ljud

Det är nu nästan ett år sedan Madeleine var på svensk mark och Chris har inte varit här sedan förra årets Victoriadag. I pandemins spår har resande varit omöjligt, något som försvårat livet för många och inte minst prinsessfamiljen. Det har komplicerat allt från att resa till Sverige och hälsa på familjen till att hälsa på alla Chris vänner runt om i världen och för honom att kunna göra sitt jobb.

I vanliga fall är han på resande fot var och varannan vecka i sitt arbete inom finansbranschen, men det senaste halvåret har de flesta anpassat sig till digitala alternativ. Så har även varit fallet för Chris, som spenderat betydligt mer tid hemma med familjen än vad han brukar.

Det syntes tydligt på de nya bilderna på Madeleine och Chris från Florida som kom förra veckan. Han tog med sig Madeleine på lunch med hela familjen, och de såg ut att ha en riktigt trevlig stund tillsammans.

Chris O’Neill Nicolas Adrienne Leonore i Miami Florida

När corona tvingar alla att stanna hemma har Chris haft chansen att visa vilken superpappa han är!

Efteråt syntes han bära runt på lilla Adrienne, medan Nicolas och Leonore gick på varsin sida om honom på väg från lunchen. De syntes promenera från restaurangen till bilen tillsammans och de såg ut att ha en riktigt trevlig stund ihop.

Det är inte klarlagt när Madeleine och familjen kommer tillbaka till Sverige nästa gång men det kommer vara ett väldigt kärt återseende när de äntligen anländer på svensk mark igen.