Magiska kärleksgesten – mitt i tv-sändningen!

Familjebandet är jättestarkt!

Kronprinsessan Victoria och hennes familj firar vår blivande regents födelsedag tillsammans.Och i tv-sändningen visade de vilken sammansvetsad enhet de är ihop.

Kronprinsessan Victoria fyller 43 i dag! Det firas med en specialinsatt konsert på Borgsholms slott.

Scenen i lilla Audiensrummet på Borgholms slott huserade ett spännande gäng artister: The Mamas, Linnea Henriksson, Petra Marklund, Anne Sofie von Otter och Oscar Stembridge.

I publiken satt kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle, Victoriastipendiaten Armand Duplantis med syster och mor, prinsessan Sofia och prins Carl Philip.

Victoriakonserten 2020: Fina gesten från kronprinsessan

Petra Marklund klev fram till mikrofonen och sjöng låten “Du äger ditt skimmer”. Victoria, Daniel och Estelle blev märkbart rörda av texten – och när låten gick in i sitt crescendo fick vi se ett prov på deras starka familjeband.

Familjebandet är jättestarkt!

Familjebandet är jättestarkt!

Daniel och Estelle greppade händer, och Victoria stack in handen för att också få vara med.

“Får hitta nya sätt”

Victoria pratade själv om de speciella omständigheterna i ett klipp som lades ut på hennes födelsedag.

– I dag brukar det vara en speciell dag i slottsparken här på Solliden, när extra många väljer att komma och hälsa på. Och det är alltid väldigt roligt att komma ut här i parken tillsammans med min familj och hälsa på alla barn och vuxna som har tagit sig hit för att fira tillsammans med oss. Och på kvällen brukar det vara tusentals ölänningar och tillresta som tillsammans hyllar årets Victoria-pristagare, sa Victoria.

– I år ser läget tyvärr annorlunda ut. Vi får hitta nya sätt att fira högtider och sommartraditioner och att umgås med släkt och vänner. Och en del saker måste vi helt enkelt vänta med tills pandemin är över.