Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Magnifika Beatrix "kliver av" – Máxima blir drottning

28 apr, 2009, 12:40 
Agneta Nisbeth
Holländska kronprinsessan Máxima är van att stå i rampljuset. Och än mer uppmärksamhet kommer hon att få framöver. Nu rapporterar säkra källor att drottning Beatrix planerar att lämna tronen till förmån för kronprins Willem-Alexander. Och ny drottning blir då givetvis - vackra Máxima.
Annons

Hollands kronprinsessa, den sprudlande skönheten Máxima, är redan nu riktigt drottninglik. I vackra färgstarka klänningar, eleganta håruppsättningar och höga klackar går hon med säkra steg på röda mattor över hela världen. Kronprinsessan är omåttligt populär, världen tycks inte kunna se sig mätt på hennes vackra yttre och fansen är många.

Alla vill ha en bit av Máxima, så fort hon lämnar hemmet ropar holländarna hennes namn och ödmjuk och vänlig som hon är tar hon sig alltid tid att stanna och prata med sina beundrare. Kronprinsessan, liksom hennes make, Willem-Alexander, har verkligen förstått vidden av att ha en god relation med sitt folk.

Máxima perfekt som drottning

Öppna och varma Máxima brinner för sitt arbete för utsatta barn och i mångt och mycket påminner hon faktiskt om vår egen drottning, Silvia. Hennes blonda slingade hår, varma ögon och charmiga leende gör henne dessutom otroligt lik prinsessan Diana. Och precis som Diana är hon oerhört älskad och uppskattad av folket. Också Hollands drottning, Beatrix, är mycket förtjust i Máxima och nu rapporterar säkra källor om att Beatrix är på god väg att lämna tronen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Drottningen vill att Willem-Alexander snart ska ta över och med Máxima vid hans sida känner Beatrix sig mer än trygg. Kronprinsessan är som sagt redan nu van vid att stå i rampljuset och om källorna stämmer kommer uppmärksamheten knappast att avta – tvärtom!

Av Johanna Fredriksson

Foto: TT

Annons