Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mamma Mia! Tre blivande förstföderskor i väntans tider

30 nov, 2013, 10:45 
Annons
Madeleine-

Kungliga barnkamrarna är redo för julens babyexposion! Det blir en Monaco-junior till jul, en brittisk Phillips-baby till nyår och en svensk/amerikansk prinsessa lagom till sportlovet.

Prinsessan Carolines äldsta dotter Charlotte Casiraghi är höggravid och babyn kan i stort sett komma vilken minut som helst, även om det sägs att barnet ska komma på självaste julafton.

Gad Elmaleh

Pappa till barnet är fransk/marockanska komikern Gad Elmaleh, som vi ser här på bilden tillsammans med Charlotte.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
zara-phillips-ibl

Zara Phillips

I brittiska kungahuset väntas det smått till nyår. Prinsessan Annes dotter Zara Phillips har en stor mage. Beräknat datum är satt till årsskiftet, så britterna kan komma att få en ny liten kunglig krabat samtidigt som nyårsklockorna ringer in 2014. Roligt för prins Georg som får en kusin och lekkamrat i samma ålder.

Madeleine-3

I Sverige blir det babyyra lagom till Vasaloppet. Prinsessan Madeleine och Chris väntar en liten dotter och datumet är satt till den 25 februari 2014. Tänk så roligt för kungaparet, som får ett litet barnbarn till.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL, Stella Pictures

 

 

Annons