Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mamma Mia så stor hon blivit!

10 aug, 2015, 10:23 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons
zara-phillips-mia-ste

Äntligen får vi se söta Mia Tindall igen. I helgen besökte 1,5 åringen och mamma Zara Philips den årliga Festival of British Eventing i Gatcombe Park.

Under lördagen och söndagen var det återigen dags att kicka igång Festival of British Eventing i Gatcombe Park i Gloucestershire. Gatcombe Park tillhör som bekant prinsessan Anne och här har hon och familjen tillbringat åtskillig tid genom åren.

mike-mia-tindall-ste

Pappa Mike Tindall med lilla Mia.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Att Zara Phillips, Annes dotter, med familj skulle vara på plats under festivalen var därmed knappast någon överraskning. Däremot var det en överraskning att se hur stor Mia Tindall, Zaras söta dotter, hade blivit. Och se så bedårande hon är!

zara-phillips-mia-2-ste

Prinsessan Annes dotter Zara med sin lilla flicka.

Att Mia är Zaras stora ögonsten går verkligen inte att ta miste på. Mia, som fyllde ett i januari, har verkligen blivit stora damen . Under festivalens dagar var hon händelsernas centrum och både mamma Zara och pappa Mike Tindall turades om att bära henne.

mia-phillips-ste

Mia Philips Tindall är söt som socker.

Annons
zara-edward-ste

Prins Edward med sin dotter Lady Louise, Autumn Phillips och Zara sågs ute i helgen.

Också Zaras svägerska Autumn Phillips, maka till Annes son Peter, ville hålla i lilla Mia. På plats under festivalen fanns också prins Edward och hans Sophie med familj, samt Peter och Autumns barn.

autumn-sophie-ste

Autumn och Sophie.

Annons
mia-zara-phillips-ao

Titta jag kan gå!

mia-phillips-tindall-ao

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures, All Over Press

 

Annons