Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mardrömsbesked för Ewa Westling – Daniels mammas skakad av upptäckt

22 apr, 2024, 13:00 
Ewa Westling
Ewa Westling vaknade upp till ett väldigt tråkigt besked.
Annons

Ockelbo var länge en av många hyfsat anonyma orter runtom i vårt avlånga land. Sedan klev en viss Daniel Westling in i handlingarna – och nu är den lilla staden tre mil norr om Sandviken en riksangelägenhet.

Där bor prins Daniels föräldrar Olle och Ewa Westling bor, i ett falurött villaområde på Smältvägen. Men på sista tiden har en oroväckande trend stört idyllen i Ockelbo.

WOW! Här dyker Ewa och Olle Westling upp – efter alla årBrand logo
WOW! Här dyker Ewa och Olle Westling upp – efter alla år

Ewa Westlings oro efter otäcka nyheten

Enligt sajten Larmvalet är Ockelbo osedvanligt inbrottsdrabbat. På en ranking över svenska kommuner hamnar Ockelbo på plats 17 av 290. Detta är något som säkerligen oroar både Ewa och Olle.

Annons
Ewa Westling
Var försiktig, Ewa!TT

Nu rapporterar kommunikationsenheten på polisregion Mitt om ännu ett inbrott i orten. Flera gärningspersoner ska ha gjort intrång i en butikslokal. När polisen dök upp hade de misstänkta lyckats fly brottsplatsen. En polisanmälan om grov stöld har upprättats.

Inbrottet skedde 02.06, så det var en trist nyhet för Ewa och Olle att vakna till. Ännu ett brott i deras till ytan så lugna, nästan sömniga hemort.

"Ewa Westling är mer tillbakadragen"

Ewa och Olle för annars en väldigt anonym tillvaro. De dyker sällan upp på kungliga tillställningar och tackar konsekvent nej till alla intervjuförfrågningar.

Annons

– De är väldigt måna om sitt privatliv. Daniels pappa är social och utåtriktad, medan mamma Westling är mer tillbakadragen och jag tror aldrig att hon kommer att säga ett enda knyst om Daniel och Victoria, har hovreportern Roger Lundgren sagt till Arbetarbladet.

– Olle och Ewa får inga titlar eller funktioner så därför kommer de inte behöva göra några officiella framträdanden eller så. Vi kommer att se dem på bröllopet och blir det barnbarn kommer de förstås på dop och barnkalas, men sen går de nog tillbaka till sitt ”vanliga” liv i skymundan, långt bort från pressen.

Annons