Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Margrethe och Henrik på Gråsten - Frederik mötte tennisstjärna

17 jul, 2012, 10:13 
Agneta Nisbeth
Annons

Drottning Margrethe fick famnen full av blommor häromdagen då “Gråsten Ringriderforening” fick ett möte med den danska regenten.

Danska drottningen Margrethe och prins Henrik tog häromdagen emot “Gråsten Ringriderforening” ute på Gråstens slott.

Ni ser drottningen med en hel massa blommor i famnen, buketter som hon bland annat fått av en ryttare och en ung liten flicka i flätor.

Annons

Under tiden var kronprins Frederik aktiv på sitt håll, han träffade tennisstjärnan Frederik Løchte Nielsen under ett möte med International Tennis Federation’s General Assembly på Hotel Marriott i Köpenhamn.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Drottningen med sin make, kronprinsparet, prinsessan Benedikte samt prins Joachim och prinsessan Marie ska också följa med till OS i London, står det nu att läsa på danska hovets hemsida. De ska bo på Dannebrog under tiden i Storbritannien.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures och All over Press

Läs även:

 

Annons