Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Margrethe och Henrik strålade när de mötte danskarna

12 jun, 2012, 14:00 
AvAnita Saming
Annons

Nyligen besökte den alltid lika sprudlande prins Henrik och hans drottning Margrethe danskarna på den årliga kryssningen med Dannebrog.

Visst må det vara så att den nu 78-årige prinsgemålen kommit upp i åren men humöret var det verkligen inget fel på när han och Margrethe besökte bland annat Avernakø och Lyø med kungafartyget Dannebrog. Regentparet är mycket populära och välkomnas alltid med öppen famn vid dessa traditionella besök.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prins Henrik sätter stort värde på de festligheter som arrangeras inför parets ankomst och han deltar med glädje i olika upptåg. Att han dessutom gärna fäller en fyndig och humoristisk kommentar när han möter folk är ingen hemlighet. Prins Henrik vet verkligen hur man roar både en drottning och sina landsmän.

Av Anita Saming

Foto: All over press

Läs även:

Annons