Margrethes galabankett, Golden Globe – oj vilken festyra det blir i helgen!

13 jan, 2012, 16:30 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Agneta Nisbeth
Annons

I helgen kan vi njuta av mycket glittrande juveler och frasande siden!

I Danmark kulminerar firandet av drottning Margrethes 40 år på tronen. Dessutom laddas det för årets första stora filmfest, Golden Globen- galan.

Drottning Margrethe kommer att vinka från både balkonger och hästvagnar och på fredagskvällen är det en stor festkonsert i Konserthuset. På lördagen väntar fler hyllningar och  dagen avslutas  med galabankett.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel kommer inte att gästa festligheterna, kungaparet får ensamma representera Sverige.

Och natten mot måndagen är det dags för Golden Globe galan som går att se live på nätet liksom på Canal+. Självklart kommer även svenskdam.se att rapportera från alla partyn. Du kan se fram emot en festlig helg!

Annons

Av Eva Österlind
Foto: Stella Pictures

Annons