Marie Chantal förbereder sitt julkort...

marie-chantal-hundar-insta

Prinsessan Marie Chantal visar gärna upp hela sin familj på Instagram – även hundarna. Nu är det dags för årets julkorts-foto.

Marie-Chantal är inte bara kronprinsessa – hon är även en fena på att utnyttja sociala medier.

Vilket hundliv

På Instagram får vi följa kronprinsessans Londonliv – både till vardags och till fest. Och det är inte bara hennes fem barn som syns i bildflödet – även familjens hundar har börjat få fotoutrymme.

hund-1

Den här veckan har varit lite extra hundvänlig. Marie har nämligen radat upp sina fyrbenta älsklingar inför årets julkort. Alfie, Alma, Lola, Storm och Star – bilden föreställer hundarna på en trappa med bildtexten – “Working on our Christmas Card”. En julförberedelse som fått närmare 1500 gilla-markeringar.

hund-2

Bilden efter julkortet är inte lika uppställd. På den ligger senaste tillskottet Star på rygg – utmattad efter dagens hundfotografering. Det tar på krafterna att vara kunglig hundmodell!

Eld i baken

På julkortet verkar hundarna lugna som filbunkar men skenet bedrar.. Tittar man på de senare inläggen verkar de nämligen ha eld i baken. Där finns nämligen en hundfilm som visar när två av jyckarna ränner runt i det lyxiga vardagsrummet. Och vi kan bara spekulera i hur mycket hundgodis kronprinsessan måste ha lockat med under julfotograferingen..

marie-chantal-valentino-insta

På bilden här ser vi prinsessan Marie Chantal tillsammans med designern Valentino.

Se en film med hundarna här››

Av: Ellen Myrgård

Foto: Marie Chantal/Instagram