Marie Chantal och Pavlos om katastrofbränderna i Grekland: "Våra tankar är med er"

25 jul, 2018, 15:07 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Agneta Nisbeth
© www.splashnews.com/ IBL
Både kronprinsparet Pavlos och Marie Chantal samt prinsessan Tatiana av exkungahuset Grekland tar nu till Instagram för att skicka sina hälsningar till brandens offer.
Annons

Det är ju inte bara i Sverige som det brinner för fullt, även i Grekland har man fått känna på naturens kraft när våldsamma bränder ställer till det för befolkningen. Grekland har varit ännu värre drabbat än Sverige sett ur förlorade människoliv, just i skrivande stund ska det vara mist 74 döda.

Både kronprinsessan Marie Chantal och maken kronprins Pavlos skriver på sina Instagram om händelsen. Marie Chantal skriver på engelska och har följande budskap:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

“Mina tankar, kondoleanser och böner går till alla er som påverkats av de tragiska bränderna o Aten och omgivningar”.

Copyright Rex Features Ltd 2012

Även prinsessan Tatiana, prins Nikolaos hustru, har tagit till orda via Instagram. Hon skriver:

“Mina tankar och böner är med alla er som drabbats av dessa förskräckliga bränder. Snälla hjälp till, The Hellenic Initiative hjälper till i kampen mot dessa bränder”.

Annons

Kronprinsen skriver som sagt också en hälsning, men den är på grekiska.

Även vår svenske kung har ju som vi tidigare berättat skickat sina hälsningar till alla som drabbats av bränderna i Sverige. Han skrev då bland annat:

“Min familj och jag följer med oro händelseutvecklingen kring det stora antal bränder som härjar runtom i vårt land denna ovanligt varma och torra sommar.”

Foto: IBL

Annons
Innehåller annonslänkar