Marie-Chantals stilhemlighet

Marie-Chantal är Europas stilprinsessa. Inte bara designar hon kungligheternas favoritbarnkläder. Hon har också en avundsvärd stil själv.
MC

I en intervju med Hello berättar nu Marie-Chantal om sin egen stil och sitt barnklädesmärke. Dessutom avslöjar hon sin hemlighet bakom en lyckad vardagslook.

– Vita eller svarta jeans, ankelboots och en kashmirtröja, slår hon fast.

1

Hon är själv fembarnsmamma och vet hur viktigt barnkläder kan vara. 2001 startade prinsessan Marie-Chantal upp sin verksamhet, samma verksamhet som i dag är ett succékoncept. Fokus låg på barnkläder och i dag kan man handla Marie-Chantals vackra design över hela världen. Marie-Chantals kläder finns i över 30 länder, man har tre huvudbutiker, två websidor och över hundra återförsäljare.

2

– Det är viktigt att klä sina barn väl. Jag har fantastiska minnen från min barndom och så många av dem hör ihop med vad jag hade på mig. Om du ser bra ut så känner du dig bra, det är enkelt!

Mängder av kändisar är förtjusta i Marie-Chantals design, däribland Kim Kardashian och Kanye West. Men också kungligheterna älskar att klä sina barn i dessa plagg. Kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine är inga undantag.

3

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures