Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mario Testino: Jag inspirerades av prinsessan Diana

25 jan, 2011, 08:24 
Agneta Nisbeth
Annons

Fotografen Mario Testino som tog förlovningsbilderna av prins William och Kate Middleton säger nu att det var prinsessan Diana som inspirerade honom.

Mario Testino som också lyckades fotografera prinsessan Diana på några oförglömliga bilder, spelade samma låt,av den franska sångerskan Dalida, då som han spelade nu under fotograferingen av hennes son, prins William.

Annons

– Det blev en härlig kontrast mellan det vackra rummet med så mycket historia och den informella musiken, förklarar Testino i en intervju för amerikanska Vouge.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Så kära

Fotografen berättar också hur roligt det var att plåta det unga paret. Men också hur viktigt det var att få dem avslappnade:

– De var så kära och strålade verkligen av lycka.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Mario Testino/All Over Press

Läs även:

Annons