Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Marockos Kung Mohammed bygger hem för döva barn

24 aug, 2010, 08:45 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Kung Mohammed av Marocko med sina barn och sin syster.
Kung Mohammed av Marocko med sina barn och sin syster.

Marockos kung Mohammed, som här ses med sina barn och sin syster prinsessan Lalla Asmaa, har precis tagit första spadtaget till ett nytt hem för döva barn.

Kung Mohammed VI gör nu olika satsningar på landets unga. Kungen tog precis första spadtaget till ett nytt hem för döva barn i Rabat och så har han invigt ett kulturcenter för ungdomar i Sale. Där kan man lära sig mer om både datorer, trädgårdsskötsel och utländska språk.

På bilden intill ser vi kungen på väg att besöka sin farfars grav i Rabat tillsammans med sina barn, kronprins Moulay Hassan och den lilla söta prinsessan Lalla Khadija. Med under dagen var också kungens syster prinsessan Lalla Asmaa i hästsvans.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs även:

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons