Märtha Louise avslöjar förlovningen med Durek Verrett – så gick det till

11 jun, 2022, 19:01 
AvIndra Nordemar

Nu berättar norska prinsessan om förlovningen.

Annons
KÄRLEKSBOMBEN: Prinsessan Märtha Louise och Shaman Durek förlovade!
KÄRLEKSBOMBEN: Prinsessan Märtha Louise och Shaman Durek förlovade!

Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett har varit ett par sedan 2019, men det har inte varit enkelt. Deras förhållande har mötts av en hel del motstånd genom åren, men det har inte stoppat dem.

Deras kärlek har snarare bara blivit starkare och nu har Märtha Louise förlovat sig med sin älskade schaman.

I en ny intervju med tidningen People berättar norska prinsessan om det för henne perfekta frieriet.

Så friade schamanen Durek till prinsessan Märtha Louise

Durek hade planerat för den stora dagen i månader, och tidigare i veckan var det äntligen dags.

– Jag var väldigt nervös, det var många känslor på samma gång – stress och rädsla, för jag ville att allt skulle bli perfekt för min älskade, berättar han för People.

Annons

Även om Durek länge antytt att han vill gifta sig med Märtha Louise hade hon ingen aning om vad som väntade när de befann sig ute på landsbygden i Kalifornien, USA.

– Han frågade när vi var under ett massivt träd omringade av hästar, och det var väldigt speciellt för mig. Mina känslor för naturen och hästar ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Jag kände en sån stor respekt för hur han gjort det här ögonblicket så speciellt och heligt, för oss två. Jag kunde inte sluta gråta, berättar hon och fortsätter:

– Jag var i chock, jag upplevde en enorm känslostorm som gjorde att jag blev helt skakig. Det var så rörande och underbart att den man som jag älskar mer än något annan i världen gick ner på knä och frågade om jag ville gifta mig med honom.

Märtha Louises förlovningsring, designad av fästmannen, får alla att tappa hakan. Foto: Babak Golkar/TT

Märtha Louises framtid med Durek – flytten och bröllopet

Ringen som Durek trädde på Märtha Louises finger är en smaragd på 3.5 carat omringad av tolv mindre diamanter, tre på vardera sida av den kvadratformade smaragden – vilket representerar prinsessans tre döttrar.

Annons

Schamanen har själv varit med och designat förlovningsringen, ett projekt som tagit cirka ett halvår.

Hur, var eller när bröllopet kommer äga rum är i nuläget oklart – men det nyförlovade paret har många idéer på hur de vill ha det. Och inom en snar framtid kommer de att slopa långdistansförhållandet, och fördela tiden mellan Norge och USA.

Foto: TT

Annons