Märtha Louise avslöjar sin sanning om Ari Behns död

20 okt, 2020, 15:00 
Ari Behns bortgång blev början på den tuffaste tiden i Märtha Louises liv. Nu berättar hon med egna ord om den svåra perioden.
Annons
Så var Ari Behns begravning – Svensk Damtidning på plats i Oslo
Så var Ari Behns begravning – Svensk Damtidning på plats i Oslo

Shaman Durek är en andlig man som gärna sprider sina filosofier till sina följare och ett sätt att göra det är via hans podcast Ancient Wisdom Today. I podden brukar han ta in gäster som han diskuterar andlighet och livsfilosofi med, men den här veckans avsnitt var något alldeles speciellt. Det var nämligen flickvännen och prinsessan Märtha Louise som var gäst.

Samtalet varade i hela tre timmar och trettio minuter och de pratar om allt från sitt förhållande till livsåskådning och vad som gjort att de tagit sig dit de är idag.

Märtha Louise öppnar upp om Ari Behns död

En händelse som präglat Märtha Louises liv det senaste året är såklart den tragiska juldagen då hennes exman fadern till hennes tre döttrar Ari Behn tog sitt liv, något den norska kungafamiljen har varit öppna med sedan dag ett.

Ari Behns död skakade hela det norska kungahuset – han sörjdes av otroligt många.

I podden berättar hon om den svåra tiden, som gjort att hon valt att vara mindre aktiv på sitt officiella Instagramkonto.

Annons

– Jag har varit fokuserad på mina barn och att gå igenom läkandet efter hans död. Det har varit den tuffaste tiden i mitt liv. Sakta men säkert försöker vi komma på fötter igen, säger Märtha Louise i podden.

Durek var ett stort stöd för Märtha Louise när Ari Behn gick bort.

Under den omvälvande tiden kring Aris bortgång var Durek på plats i Norge. Det som skulle bli en lugn och fridfull jul tillsammans med sin flickvän och hennes familj vändes totalt upp och ner, men han säger att han är glad att han var på plats och kunde stötta Märtha Louise.

– Det var helt fantastiskt att du var där, säger Märtha Louise i podden.

Annons