Märtha Louise berättar sanningen om Durek Verrett

prinsessan märtha louise shaman durek

Prinsessan Märtha Louise ångrar det hon sa. Det avslöjar hon i en ny intervju om och med skandalpojkvännen Durek.
Märtha Louise & Schaman Durek – en kärlekssaga
Slå på ljud

Prinsessan Märtha Louise och hennes pojkvän Durek Verrett är hett stoff för världens tabloider. Nu har paret ställt upp på en lång intervju med Vanity Fair som alla med intresse för det norska kungahuset satt tänderna i så fort den dök upp på nätet.

Märtha Louise berättar sanningen om Durek

I intervjun pratar Märtha Louise bland annat om att vara ifrån Durek under coronapandemin.

– Han skulle komma hit, men han har inte kunnat resa, vilket krossade mig totalt. Jag hamnade i en depression, där jag helt enkelt bröt ihop, säger Märtha Louise.

– Durek har varit fantastisk, men han är på andra sidan världshavet, på andra sidan kontinenten. Ibland behöver jag bara känna hans armar om mig.

Märtha Louise har själv gjort reklam för artikeln via sitt Instagram-konto. Hon avslöjar att intervjun gjordes i flera instanser.

"Vi har väntat länge. Vi gjorde den här intervjun för Vanity Fair sommaren 2019. Tja, den första, alltså. Vi har gjort flera, om jag ska vara ärlig. För eftersom publiceringen dröjde, så dök det hela tiden upp nya teman. Så artikeln har utvecklats under tiden. Vi också", skriver Märtha Louise.

"Jag skäms"

Durek Verrett och prinsessan Märtha Louise.

Durek Verrett och Märtha Louise är en av världens mest omdiskuterade kärlekspar.

I artikeln pratar Märtha Louise och Durek om hur den senare råkat ut för rasistiska trakasserier på grund av sitt förhållande med prinsessan.

Märtha Louise, som hävdar att mordet på George Floyd och den efterföljande rörelsen Black Lives Matter innebar en viktig läxa för henne, är inte helt nöjd med sina svar, så här i efterhand.

"Den första och huvudsakliga intervjun gjordes före covid-19, före social distansering, före våra långa sex månader isär, före mitt uppvaknande som anti-rasist (jag lär mig och utvecklas ständigt i den rollen); och världen var en helt annan. Och vi också. Ibland tar det tid för saker att acceptera att växa och ta steg. Vi har utvecklats. Det finns saker i den här artikeln som jag aldrig skulle säga idag. Saker som får mig att känna skam utifrån hur jag ser på världen nu, november 2020. Men det är ändå viktigt att hedra den jag var då", skriver Märtha Louise.

LÄS OCKSÅ: Prinsen död – sörjs av drottning Elizabeth