Märtha Louise hemliga efterfest avslöjad - sov inte hemma

25 apr, 2023, 15:30 
AvFelicia Plåt
Leah och Märtha Louise
Märtha Louise bjöd på fest under dotterns 18 års dag. Foto: TT

Leah Isadora Behn fyllde 18 år och det blev en brakfest.

Annons

En 18 årsdag ska alltid firas ordentligt, vilket även den norska kungafamiljen håller med om. För ungefär en vecka sedan fyllde nämligen Märtha Louise andra dotter, Leah Isadora Behn, 18 år och det bjöds på stor fest.

Märtha Louise vägrar prata om Dureks skandaler: ”Står inte för allt”
Märtha Louise vägrar prata om Dureks skandaler: ”Står inte för allt”

Leahs morbror, kronprins Haakon, med familj öppnade upp för fest i deras hem på Skaugum. Där hälsade de familj, vänner och flera bekanta ansikten välkomna för att fira prinsessan Leah. Och det verkade bli en riktig brakfest, då ingen ville att den skulle ta slut. Vilket prinsessan Märtha Louise hjälpte till att lösa.

Recept.se Nyhetsbrev

Märtha Louise öppnar upp för efterfest

Se och Hör Norge avslöjar nu att 18-årsfesten fortsatte ända in på småtimmarna då Märtha Louise öppnade upp sitt hem i Lommedalen för en dansant efterfest.

Annons

Och de slog verkligen på stort. För att ta sig till Lommedalen blev Leah och resterande fest-sugna gäster upplockade i bilar. Men det var inte vilka bilar som helst. Utan det var tre stora hummer-limousiner som rullade upp på Skaugums uppfart. Så gästerna fick sig en riktig lyxresa från Skaugum till Lommedalen där kvällen fortsatte.

Leah och Märtha Louise
Märtha Louise stöttar sin dotter i vårt och torrt, här ser vi dem kramas efter Leah vann pris för "Årets Influenser: Beauty" på Vixen Awards.

Märtha Louise sov inte hemma

Firandet fortsatte hela natten, precis som en 18-års dag ska firas. Och det var många kända ansikten på plats. Leahs pojkvän Max Johan Campbell, ska också ha medverkat på efterfesten. Paret har dejtat sedan november förra året och Leah bekräftade nyligen förhållandet.

Annons

Någon som däremot inte syntes till på efterfesten var just Märtha Louise. För hennes del tog kvällen slut tidigare. Enligt Se och Hör Norge hade Märtha Louise och fästmannen Durek nämligen ordnat en annan sovplats för kvällen. Detta för att ungdomarna skulle få ha huset helt för sig själva. Vi tror det blev en riktigt lyckad kväll och prinsessan Leah var nog väldigt nöjd med sitt födelsedagsfirande.

Annons