Märtha Louise nya liv – umgås med Antonio Banderas

Märtha louise durek

Prinsessan Märtha Louise och pojkvännen Shaman Durek fortsätter att umgås med filmstjärnor, i somras mötte de ju Gwyneth Paltrow. Nu är de på besök hemma hos Antonio Banderas.

Just nu befinner sig prinsessan Märtha Louise i Marbella, tillsammans med sin pojkvän Shaman Durek.

Anledningen till detta är att den norska prinsessan fick ta emot ett pris från Starlite Foundation för sina “humanitära insatser här på jorden” som Shaman Durek skriver på sitt Instagram.

Starlite sammanför kändisar och filantroper från hela världen för välgörande syften och pengarna de får in går bland annat till att hjälpa fattiga familjer och deras barn till ett bättre liv i fråga om både utbildningsmöjligheter och hälsa.

Umgicks med Antonio Banderas

Och det såg onekligen ut som hon hade det väldigt kul där nere i Spanien, hon fick åter chansen att vimla med kändisar. Bland annat såg vi henne på bild tillsammans med Hollywoodstjärnan Antonio Banderas som också är en av sponsorerna för Starlite Galan.

Märtha Louise Durek Banderas

Shaman Durek berättar själv om festen på sitt Instagramkonto.

– Jag känner mig hedrad att få följa med min vackra, starka, inspirerande gudinna prinsessan Märtha Louise för att hon skulle ta emot sitt pris. Jag bugar för henne och alla andra som hjälper andra människor.

Tydligen fick paret också chansen att besöka Antonio Banderas hem, något han också berättar om på Instagram.

Fick komma hem till Banderas

– Tack för att vi komma hem till ditt underbara hem med dina fina vänner och tack för att du valde min flickvän prinsessan Märtha Louise att få ditt humanitära pris via din kärleksorganisation Starlite Festival.

Detta par är på tapeten konstant numera. Igår hade prinsessan Märtha Louise privata och nystartade Instagramkonto försvunnit. Idag finns det åter att beskåda på nätet även om inga nya inlägg har lagts upp ännu.

Vi har också fått en förklaring för det hela från prinsessan Märtha Louise rådgivare Carina Carlsen, hon menar att “Instagram stängt av kontot för säkerhetsskäl under en kortare tid. Antagligen för att det var nytt”.

Prinsessan Märtha Louise har nu också kommenterat sitt pris – hon gjorde det på sitt prinsess-Instagram – inte på det privata denna gång:

–Jag är så hedrad över att få ta emot Starlite Foundation Award för mitt arbete som nya tiders ledare som en del av den sociala förändringen och hjälpa alla att hitta sin egen sanning och lär sig följa sitt hjärta, skriver hon.

Foto: TT och Instagram/Shaman Durek/prinsessan Märtha Louise

Se en film från prinsessans Instagram här: