Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Märtha-Louise och Ari avbryter festen för blixtivist i Norge

18 jun, 2010, 16:27 
Agneta Nisbeth
Annons
märtha-louise-ari-behn

Mitt uppe i bröllopsfirandet gör prinsessan Märtha Louise och Ari Behn ett avbrott och åker hem till Norge på en blixtvisit.

Märtha-Louise och Ari Behn har varit med på bröllopsfestligheterna för Victoria och Daniel ända sedan de drog igång i onsdags. Igår var de med på den privata festen ute på Drottningholms slott där det festades natten lång – ja ända in på morgonkvisten faktiskt. Men tidigt i morse lämnade Märtha Louise och Ari Behn kungaskeppet Norge och åkte hem till Oslo för att vara med på äldsta dottern Maud Angelicas skolavslutning.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Maud Angelica Behn.
Maud Angelica Behn.

Drottning Sonja i flygdrama

Det blir en kort visit för redan ikväll ska de vara tillbaka i Stockholm och medverka vid regeringens stora middag i Eric Ericsonhallen (gamla Skeppsholmskyrkan) på Skeppsholmen och sen se på den stora bröllopskonserten i Konserthuset. Enligt norska Agderposten väntas även kung Harald  anlända till Stockholm i eftermiddag. Drottning Sonja kom hit redan tidigare i dag, efter att ha hamnat mitt i ett litet flygdrama.

Läs mer här:

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: Scanpix

Annons