Märtha Louise och Durek måste ta en paus från varandra

Märtha Louise och Durek har varit tillsammans i över ett år nu.
Märtha Louise och Durek har haft en omtumlande kärlekssaga. Nu har verkligheten klivit emellan och sett till att paret måste ta en paus från varandra.
Annons

Det var i maj 2019 som norska prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett första gången berättade offentligt om sitt förhållande. Sedan dess har Shaman Durek hunnit röra om rejält i det norska kungahuset – och även ställt till med ett par skandaler.

Annons

– Jag har gjort misstag. Jag har skämt ut henne, skämt ut hennes familj, skämt ut barnen. Jag är inte perfekt, sa Durek när han gästade ”The Life Stylist Podcast”.

Hovets besked till Durek

Durek Verrett och Märtha Louise
Durek Verrett och Märtha Louise anländer till Holmenkolmens kapell under norska kungafamiljens julfirande.

Enligt norska Se og Hör passade Märtha Louises närmaste på att ta ett snack med Durek när han var i Norge under julhelgen.

– Durek ska ha fått höra att han ska hålla en låg profil. Det gäller också hur han använder sociala medier, säger en källa med insyn till Se og Hör.

Men Märtha Louise kommer inte att kunna coacha sin pojkvän dagligen i hur han ska hantera sin nya verklighet. Se og Hör beskeriver hur Märtha Louise och Durek har förlikat sig med att de måste “ta en ofrivillig paus” från varandra. Med detta menas att de inte kommer att umgås lika intensivt som tidigare, under den nykära fasen.

Märtha Louise har gjort sitt val

Framöver kommer turturduvorna att befinna sig mestadels på olika sidor av Atlanten. Durek har sin bas i Los Angeles, där hans andliga verksamhet har celebriteter som Gwyneth Paltrow i sitt kundregister. Och Märtha Louise har tre döttrar – Maud Angelica, Leah Isadora och Emma Tallulah – som nu behöver extra omsorg i och med pappan Ari Behns frånfälle.

Annons

“Hon har fokus på morsrollen”, skriver Se og Hör om Märtha Louise.

Den närmaste tiden kommer Märtha Louise och Durek träffas med sporadiskt och oregelbundet. Durek är då och då på uppdrag i London och andra platser i Europa – och då planerar Märtha Louise att flyga dit för en tête-à-tête.

Men Durek är nog villig att vänta på sin stora kärlek.

Annons

– Jag har världens mest fantastiska kvinna. Hon är min gudinna, hon är drottning för mig. Hon är så mäktig och så förstående och accepterar hela mig, har han sagt om Märtha Louise.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

6 kommentarer till “Märtha Louise och Durek måste ta en paus från varandra”

 1. konsttanten skriver: 5 februari, 2020

  Hoppas denna paus blir ”forever”. Nu gäller det att vara hemma hos barnen.


  1. Ulla Lundell skriver: 5 februari, 2020

   Man kan inte hålla på som denne man har gjort och prata om saker med olika medier som hör hemma i det privata

   Ulla


  2. undrende skriver: 5 februari, 2020

   Og hvem skal bestemme ditt forhold til andre ?


 2. ancibergfeldt skriver: 5 februari, 2020

  Hoppas att Märtha Louise är så
  klok,att pausen från Durek
  kvarstår.


 3. Grethe skriver: 6 februari, 2020

  Vi skal behandle andre som vi selv vil bli behandlet Ulla og Anci. Vi kjenner ikke menneskene bak bildene. Selv om vi tror det 😉 ML ser noe i mannen resopekter det slik andre respekterer deres livsvalg. Vi trenger ikke tråkke på oss selv.


 4. ancibergfeldt skriver: 6 februari, 2020

  Grete ; Det blir nog bra,en vacker da


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar